PalloVerkon ongelmia ratkottiin Belfastissa

Korjauksia luvassa

Suomen Palloliiton edustajat tapasivat SPL:n jalkapallohallintotyökalun, PalloVerkon, toimittaneen First Sports Internationalin edustajat viime viikolla. Mukana tapaamisessa oli myös Pohjois-Irlannin jalkapalloliitto, joka käyttää samaa järjestelmää.

Tapaamisessa keskusteltiin PalloVerkon teknisistä ongelmista, jotka ovat jatkuneet järjestelmän käyttöönotosta, keväästä 2010 alkaen. Suurimmat ongelmat PalloVerkossa ovat olleet sähköisen ottelupöytäkirjan ja tulospalvelun kanssa, jotka otettiin käyttöön kaudella 2011 Palloliiton sarjoissa.

- FSI:n toimitusjohtaja Shaun Lucas on myöntänyt ongelmat, jotka ovat heillä johtuneet pääsääntöisesti aliresursoinnista. Tämä on aiheuttanut ongelmia niin meille kuin Pohjois-Irlannin liitollekin. FSI on luvannut kuitenkin lisätä työvoimaa asioiden korjaamiseksi, kehitysjohtaja Katriina Elovirta kertoo.

FSI on luvannut korjata järjestelmän kiireisimmät ongelmakohdat kolmen viikon sisällä, ja saada kaikki hallintotyökalun nyt käytössä olevat toiminnot kuntoon kolmen kuukauden kuluessa.

PalloVerkkoon sisältyvät muun muassa Palloliiton tulospalvelu, pelaajarekisteröinti, sähköiset pelaajasiirrot ja asiakkuuksien hallinta.