Pallosankarit-tapahtumat täydessä vauhdissa

Pallosankarit on Koululiikuntaliiton ja Suomen Palloliiton yhteishanke, joka käynnistyi loppukesästä koulujen alkamisen myötä.

Mikkelistä Rovaniemelle ja eteenpäin

Ensimmäinen Pallosankarit -tapahtuma järjestettiin 31.8. Mikkelissä, josta myös artikkelin yhteydessä olevat kuvat ovat, ja edessä ensi tiistaina on tämän hankkeen toinen tapahtuma. Tapahtumapaikkana toimii Rovaniemen keskuskenttä tiistaina 6.9. kello 10.00-13.00.

Tapahtumassa on ennalta aikataulutettuja pelejä sekä virikkeellisiä monipuolisia perusliikuntaharjoitteita niin non-stop -periaatteella oman opettajan johdolla kuin myös ulkopuolisen ohjaajan toimesta. Ulkopuoliset ohjaajat ovat pääsääntöisesti Koululiikuntaliiton, Suomen Palloliiton, Rovaniemen kaupungin ja paikallisten liikuntaseurojen henkilöstöä. Mukana myös Rovaniemellä RoPS:n edustusjoukkue.

Pallosankarit -toimintapäivä kannustaa erityistä tukea tarvitsevia koululaisia harjoittelemaan monipuolisesti palloilutaitoja. Maksuttomissa päivissä koululaisille tarjotaan elämyksiä sovelletusta jalkapallosta pelien ja taitopihaharjoitusten avulle. Lisäksi Koululiikuntaliiton N.Y.T!-toimintaradoilla ja Juoksusankarit-radoilla harjoitellaan perusliikuntataitoja.

Pallosankarit-toimintapäivät

syksy 2016
•Mikkeli, Kalevankankaan tekonurmi 31.8.2016 (Ilmoittautuminen sähköpostilla jani.kangasniemi@kll.fi)
•Rovaniemi, Keskuskenttä 6.9.2016 (Ilmoittautuminen tästä)