Palloliitto ja Fibaco Oy yhteistyöhön

Suomen Palloliitto ja Fibaco Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen fyysisen valmennuksen koulutusten kehittämiseksi.

Työvälineitä valmennukseen

Uudistuva valmennuksen koulutusjärjestelmä on tärkeä osa pelaajan laadukas arki -kokonaisuutta, joka on yksi Palloliiton nelivuotisstrategian pääpainopisteistä. Fyysinen valmennus puolestaan on merkittävä osa-alue valmennuksen kokonaisuutta.

- Oikeanlainen fyysinen valmennus on olennainen osa kokonaisvaltaista valmennusta. Fibacon toimintamallin vahvuus on fyysisen valmennuksen selkeä lajinomaisuus, joka tukee pelaajien tärkeimpiä liikeratoja pelikentällä, Palloliiton pelaajakehityspäällikkö Hannu Tihinen sanoo.

- Tässä yhteistyössä olemme mukana todella mielellämme, sillä on ollut hienoa seurata vuoden ajan kuinka jo kouluttamamme fyysiset valmentajat ovat saaneet työvälineitä henkilökohtaiseen valmennukseen joukkueympäristössä.

- Nyt siirrämme valmentajien koulutukset käytännön tasolle ja aloitamme fyysisen valmennuksen koulutukset seuroille seuraavilla paikkakunnilla: Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä, Fibacon Tomi Viitanen kertoo.