Naiset jalkapallojohtajina-koulutus

Suomen Palloliitto käynnistää Naiset jalkapallojohtajina-koulutusohjelman.

Koulutuksen tavoitteena on edistää naisten osallistumista jalkapallon päätöksentekoon toiminnan kaikilla tasoilla. Koulutuksen avulla kehitetään ja laajennetaan naisten jalkapallojohtamisen osaamista sekä kannustetaan naisia hakeutumaan lajin johtotehtäviin.

Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu naisille, jotka toimivat parhaillaan jalkapallon päätöksenteossa/johtotehtävissä sekä niille, jotka haluavat toimia edellä mainituissa tehtävissä tulevaisuudessa.

Hakuaika 1.–26.4.2015

Koulutuksen sisältö
Koulutukseen sisältyy kaksi lähijaksoa (LA-SU 13.–14.6./Helsinki ja PE-LA lokakuu/2015) sekä jaksojen välillä suoritettavia oppimistehtäviä. Koulutus on osittain englanninkielinen.

Hinta
Koulutuksen kustannuksista omavastuu osallistujalle on 100 euroa + matkakustannukset lähijaksoille.

Minttu Paavola, p. 0405893632, minttu.paavola(a)palloliitto.fi