Kai Pahlman - ja Laura Kalmari –lopputurnaukset käyntiin

Vuoden 2017 SPL nuorten turnaukset käynnistyvät C15-ikäluokkien Kai Pahlman - ja Laura Kalmari –lopputurnausten myötä.

Koulutuksia turnausten yhteydessä

C15-poikien Kai Pahlman -lopputurnaus pelataan Iisalmessa ja turnaus on samalla PK-37:n 80-vuotisjuhlavuoden turnaus. C15- tyttöjen Laura Kalmari –lopputurnaus pelataan Kokkolassa KPV:n järjestämänä.

Molemmat turnaukset alkavat torstaina 27.7. ja finaalipäivä on sunnuntai 30.7.

Turnausten yhteydessä taistellaan paitsi mestaruuksista, järjestetään myös koulutustapahtumia joukkueenjohtajille ja valmentajille.

- Kasvuikäisten nuorten terveyteen liittyviä teemoja on esillä ja yleisesti puhutaan urheilijana kasvamisesta, Palloliiton nuorisopäällikkö Marko Viitanen taustoittaa.

- Pelaajatarkkailu on toki tärkeä osa turnausta ja lisäksi maajoukkue- ja aluevalmentajien johdolla pidetään koulutustilaisuuksia.

Kai Pahlman –turnauksen yhteydessä on koolla lisäksi toistakymmentä lupaavaa talenttierotuomaria, joille pidetään koulutusta Palloliiton erotuomariasiantuntija Jari Vanhasen johdolla.