Jiri Koski siirtyy KTP:hen vuoden sopimuksella

FC KTP ja 21-vuotias maalivahti Jiri Koski ovat solmineet ensi pelikautta koskevan pelaajasopimuksen.

Aika keskittyä olennaiseen

Hyväraaminen maalivahti siirtyy Kotkaan intoa puhkuen.
 
– Hienoa, että sopimusasioissa päästiin maaliin ja nyt on aika keskittyä itse olennaiseen eli harjoittelemiseen ja pelaamiseen, Koski toteaa.
 
Koski vakuutti seura- ja valmennusjohdon välittömästi taidoistaan maalivahtina. Koski pelasi KTP:n harjoitusotteluissa KuFu-98:aa ja MP:ta vastaan esittäen mallikkaita otteita. Viime kaudella HJK:ssa yhden liigaottelun ja siten tulikasteensa pääsarjatasolla tehnyt veräjänvartija kokee peliajan ja vastuun olleen suurimmat syyt Kotkaan siirtymiselle.
 
– Olen aina tykännyt haasteista ja vastuusta. Olisin voinut saada sopimuksen liigaankin, mutta silloin peliaika olisi voinut olla luonnollisesti pienempi. En tykkää katsoa jalkapalloa vaihtopenkiltä käsin, joten haluan ehdottomasti olla Kotkassa luottamuksen arvoinen. Tiedän, ettei ykkösmaalivahdin paikka ole mikään itsestäänselvyys ja siksi olenkin valmis sen eteen tekemään hartiavoimin töitä, Koski kertoo.
 
FC KTP on solminut myös maalivahtivalmentajasopimuksen Tatu Niskasen kanssa. Niskanen harjoittelee joukkueen vahvuudessa täysillä mukana ja on tarvittaessa valmis tarvittaessa hyppäämään tositoimiin. Viime kaudella Niskanen pelasi kolmessa Ykkösen ottelussa.
 
Kosken ja Niskasen lisäksi maalivahtiosastolta löytyy kotkalaisia junioreita, joita on ollut mukana jo talven harjoitusringissä.