Haku Naiset jalkapallojohtajina -koulutukseen vielä auki

Suomen Palloliitto järjestää yhteistyössä FIFA:n kanssa Naiset jalkapallojohtajina -koulutusohjelman kolmatta kertaa vuonna 2017.

Osaamista ja kannustusta

Koulutuksen tavoitteena on edistää naisten osallistumista jalkapallon päätöksentekoon toiminnan kaikilla tasoilla. Koulutuksen avulla kehitetään naisten jalkapallojohtamisen osaamista sekä kannustetaan naisia hakeutumaan lajin johtotehtäviin.

Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu naisille, jotka toimivat jalkapallon päätöksenteossa/johtotehtävissä sekä niille, jotka haluavat toimia em. tehtävissä tulevaisuudessa.

Koulutuksen sisältö
Koulutukseen sisältyy kaksi lähijaksoa sekä jaksojen välillä suoritettavat oppimistehtävät. Koulutus on osittain englanninkielinen, joten hyvä englannin kielen taito on edellytys osallistumiselle. Mahdollisuus osallistua molemmille lähijaksoille on edellytys koulutukseen valinnalle.
• 1. jakso la-su 17.-18.6.2017 / pääkaupunkiseutu
• 2. jakso marraskuu 2017 / pääkaupunkiseutu