Haku maalivahtivalmentajien D- ja C-koulutuksiin avoinna

Uusia maalivahtivalmentajien koulutuksia on jälleen alkamassa ja haku D- ja C-koulutuksiin on nyt avattu.

Lasten ja nuorten valmentajille

Maalivahtivalmentajien D-koulutus (MV D) on suunnattu lasten ja nuorten maalivahtivalmentajille, jotka valmentavat pienen kentän joukkueita. C-koulutus (MV C) puolestaan on tarkoitettu maalivahtivalmentajille jotka haluavat syventävää tietoja 12-18 -vuotiaiden maalivahtivalmennuksesta.
 
Tavoitteena on järjestää D-tason koulutus Etelä-Suomessa, Keski-Suomessa ja Pohjois-Suomessa ja C-tason koulutus Eerikkilässä.
 
- Sellainen tuntuma on, että suurin tarve saattaa olla juuri näiden tasojen koulutuksille. On selvää, että osa haluaa kouluttautua maalivahtivalmentajiksi nimenomaan lasten puolelle, Palloliiton maalivahtivalmennuksesta vastaava Antti Niemi toteaa.
 
- Toivon myös että saamme mahdollisimman paljon ilmoittautuneita koulutukseen jo tulevien maalivahtien kannalta. Maalivahdin taidot opitaan paljon aiemmassa vaiheessa kuin yleisesti ymmärretään ja monipuolisten pohjien luominen jo lapsena on tärkeää, Niemi korostaa.
 
Kaikki koulutukset järjestään kauden 2017 jälkeen syksyllä ja talven 2017-18 aikana.
 
D-koulutus on yhden viikonlopun mittainen ja C-koulutus puolestaan toteutetaan prosessikoulutuksena, joka koostuu kahden päivän lähijaksosta, etätehtävistä, omassa ympäristössä tapahtuvista päivistä sekä loppukokeesta.
 
Hakuaika on auki molemmissa koulutuksissa kesäkuun loppuun saakka.