FC Kuusysi r.y. hakee urheilutoimenjohtajaa

FC Kuusysi on jalkapallon kilpaurheilu- ja harrasteliikuntaseura, jonka tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia jalkapallotoimintaa vaikutusalueellaan tavoitteena jäsenistön fyysisen, henkisen ja sosiaalisen kunnon kehittäminen. Seura hakee nyt toimintansa vahvistukseksi urheilutoimenjohtajaa.

Kohti Suomen top5:ttä

Tarkoituksen saavuttamiseksi FC Kuusysi tarjoaa:
- Hyvin organisoidun pelaajapolun, seurayhteisön puitteet ja laadukkaat palvelut kaiken ikäisille
- Halukkaille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa laadukkaassa valmennuksessa sekä ohjauksessa turvallisessa ympäristössä
 
FC Kuusysissä käynnistettiin strategiatyö vuonna 2015. Valmennus on FC Kuusysin ydintoiminta. Seuran koko valmennustoiminta on uudistettu ja sitä johtamaan haemme urheilutoimenjohtajaa.
 
Strategisena valintana FC Kuusysin tavoitteena on olla Suomen top viisi (5) junioriseura 2021. Tavoitteen saavuttamiseksi seura pyrkii hallittuun pelaajamäärän kasvuun sekä aktiiviseen pelaaja- ja valmentajapolun kehittämiseen.
 
Urheilutoimenjohtaja vastaa seuran urheilutoiminnasta ja sen kehittämistä sekä sidosryhmäyhteistyöstä yhdessä seuran valmennusorganisaation kanssa.
 
Edellytämme hakijalta seuratoiminnan tuntemusta, johtamiskokemusta, hyvää englanninkielen taitoa ja hyviä IT-taitoja. Koulutusvaatimuksena on vähintään UEFA A-valmentajatutkinto ja/tai liikunnanohjauksen ammatillinen koulutus.
 
Työ alkaa sopimuksen mukaan. 
 
Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä ja olet mielestäsi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sekä palkkatoivomuksesi 31.3.2017 mennessä sähköpostilla: pasi.reinisalo@fckuusysi.fi
 
Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Pasi Reinisalo puh. 0445876969  (arkisin kello 9-15).