Pallokissat yllätti HJK:n (RAP)

Naisten Liigan seitsemäs kierros oli HJK:lle murheellinen. Klubi kärsi sunnuntaina Telia 5G Areenalla Pallokissoille 1-2-tappion.

HJK:lle ensimmäinen tappio kotikentällä

- Peli oli meille iso pettymys. Tulos kertoo raa’an totuuden, me epäonnistuimme, päävalmentaja Joonas Rantanen totesi suoraan HJK:n sivujen mukaan.

HJK:lle tappio oli kauden ensimmäinen kotikentällä.

- Hyökkäyspelimme oli ajoittain liian hidasta ja tehotonta. Teimme vääriä valintoja ja huonoja suorituksia. Toki paikkoja useampaankin maalin oli.

Myöskään pallonhallinnan laatu ei tyydyttänyt päävalmentajaa.

- Syöttöjen suunta oli liikaa poikittain tai alaspäin. Emme tunnistaneet hetkiä, milloin edetä ja tehdä aloitteita linjan taakse. Tarkempi otteluanalyysi paljastaa syy-seuraussuhteet, Rantanen mietiskeli.

Pallokissojen osumat tulivat peräkkäin 79. ja 82. minuuteilla. HJK:n kavennuksesta vastasi Moona Talka 84. minuutin kohdalla.

- Vastustajan maalit tulivat erikoisella hetkellä ja osin omista virheistä. Suurta vaaraa meidän maalin edustalla ei toisella jaksolla ollut, lukuun ottamatta muutamaa erikoistilannetta.

- Kaikkinensa olisimme ansainneet pelistä ehkä enemmän kuin nolla pistettä, mutta toisaalta vastustaja teki maalin enemmän ja sitä kautta pisteet karkasivat.

- Nyt täytyy tehdä nopea nollaus ja saada valmistautuminen TPS-otteluun käyntiin. Siihen meidän tulee parantaa jokaisella osa-alueella. Olen kuitenkin vakuuttunut, että reagoimme tähän positiivisesti.