HJK nousi voittoon Maarianhaminassa (RAP)

HJK käänsi toisella puoliajalla Åland Unitedia vastaan ja otti 2-1 (0-1)-voiton nousten samalla sarjassa kolmanneksi. 

HJK nousi voittoon

Åland United oli hyvin valmistautunut otteluun ja oli tarkkaan tutkinut HJK:n pelin. Hyvän valmistautumisen avulla Åland United pystyi ensimmäisellä puoliajalla pitämään HJK:n poissa pahoilta paikoilta. HJK painosti ja hallitsi peliä, mutta vaaralliset tilanteet jäivät vähiin. Parhaat paikat osuivat Vilma Hakalalle, joka ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa.

Åland Unitedilla oli myös omat paikkansa ja 35. minuutilla joukkue onnistui. Jenny Danielsson pisti Sarah Burnsille pitkän syötön. Burns otti pallon haltuun ja pelasi pallon, joka laukoi tulisesti. Minna Meriluoto yritti torjua pallon maalin yli, mutta pallo putosi yläriman kautta maalin puolelle. Åland Unitedin johdossa mentiin myös toiselle puoliajalle.

Toisen puoliajan alussa HJK:lla oli vaikeuksia päästä hyökkäyskolmannekselle, mutta pelin edetessä onnistui luomaan vaarallisia tilanteita ÅU:n maalille. Lopulta 71. minuutilla yritys palkittiin, kun Linda Ruutu laukoi tarkasti HJK:n tasoituksen. HJK onnistui tekemään voittomaalin seitsemän minuuttia ennen loppua, joka pääsi Ann-Sofie Gripenbergin kanssa nokikkain eikä erehtynyt.