Ennakko: JyPK-Åland United

JyPK ja Åland United taistelevat tärkeistä pisteistä lauantaina.

Edelliskohtaaminen tasatulokseen

JyPK:n kausi alkoi heikosti, mutta viiden tappion jälkeen se nappasi ensimmäiset pisteensä kukisti PK-35 Vantaan ja sen jälkeen tasasi pisteet Åland Unitedin vieraana. Sen jälkeen JyPK on mennyt eteenpäin ja voitti muun muassa pari viikkoa sitten kotikentällään TPS:n 3-0 ja viime viikonloppuna PK-35 Vantaa joutui tekemään täyden päivätyön noustakseen tappioasemasta voittoon.

Jukka Västisellä on kovaa töitä tekevä joukkue, joka näkee jokaisen ottelun mahdollisuutena menestykseen. JyPK on tällä hetkellä kaksi pistettä Åland Unitedia edellä seitsemäntenä, joten ottelu on molemmille erittäin tärkeä. Tiedetyn maalintekijä Henna-Riikka Honkasen mukaan joukkueessa on kaksi ulkomaalaisvahvistusta Lavidje Begolli sekä Gentanja Rochi, joka on aiheuttanut harmia usealle puolustukselle tällä kaudella.

Åland Unitedilla on ollut hyvä harjoitusviikko. Sanna Porali, Bri Campos ja Kaisa Kotka ovat edelleen sivussa. Raissa Feudjio on palannut pelikuntoon ja Isabella Mattsson ja Sofia Lindström ovat olleet viime aikoina hyvässä maalivireessä.