Muutoksia Ykkösen ja Kakkosen sarjataulukoihin

Miesten Ykkösen ja Kakkosen sarjataulukoihin on tehty muutoksia alkukaudella sääntörikkomusten takia muutettujen ottelutulosten osalta.

Ajantasainen tieto YLEn teksti-tv:llä

Jo aiemmin tehdyt päätökset koskevat edustusoikeudettomien pelaajien käyttöä otteluissa. Ykkösen otteluiden osalta päätökset koskevat otteluita  AC Oulu – FC Viikingit ja FC KooTeePee - JIPPO, joiden lopputulokset on muutettu Viikinkien ja KooTeePeen 3-0-voitoiksi. Vastaavasti Kakkosen Pohjoisen lohkon ottelu PS Kemi – TP-47 sekä Läntisen lohkon ottelut TPV – JIlves ja JIlves – Ilves on muutettu TP-47:n, TPV:n ja Ilveksen 3-0-voitoiksi.

Valitusaika kaikkien tapausten osalta on umpeutunut ja muutokset sarjataulukoihin on tehty YLEn teksti-tv:n sivuille:
Ykkönen: http://www.yle.fi/tekstitv/html/P251_01.html
Kakkonen, läntinen: http://www.yle.fi/tekstitv/html/P253_03.html
Kakkonen, pohjoinen: http://www.yle.fi/tekstitv/html/P253_04.html

Teknisten ongelmien vuoksi muutoksia sarjataulukoihin ei ole toistaiseksi voitu tehdä Palloverkkoon. Järjestelmä poimii sarjataulukon tiedot automaattisesti ottelutuloksista ja tilanne, jossa ottelun lopputulos muutetaan, mutta ottelun tapahtumat pysyvät tilastoissa, on osoittautunut järjestelmälle yllättävän haastavaksi. Järjestelmäntoimittaja tekee asian kanssa töitä jatkuvasti ja sarjataulukot korjaantuvat myös Palloverkossa ajan tasalle heti teknisten ongelmien ratkettua.