OPS kiinnitti kaksi avainpelaajaa

Oulun Palloseura kertoo verkkosivuillaan solmineensa vuoden mittaiset jatkosopimukset Michael Nzekwen ja Jere Moilasen kanssa. 
 
Nzekwe oli viime kaudella OPS:n takuumies avauskokoonpanossa ja lisäksi takoi vielä 13 maalia kauden aikana. 26-vuotias hyökkääjä on tyytyväinen tuoreesta sopimuksesta. 
 
- Olen iloinen, että pääsimme sopimukseen, ja että saan pelata toisen kauden samassa joukkueessa. Olemme yhtenäinen joukkue ja tulen erittäin hyvin toimeen OPS-perheessä, Nzekwe kommentoi tuoretta sopimusta OPS:n sivuilla. 
 
Moilanen oli niin ikään viime kauden takuumies tasaisen suorittamisen vuoksi. Pelaaja, joka pelaa samalla tasolla ottelusta toiseen, on valmentajalle helppo valinta. 24-vuotias puolustaja omaa rutkasti kokemusta kovista peleistä ja on mielissään tulevasta kaudesta. 
 
- Tuntuu todella hyvältä päästä kunnolla taas mukaan, ja päästä pelaamaan Ykköstä, itseään voittavaksi pelaajaksi kuvaileva Moilanen kommentoi.
 
Myös OPS-valmennus on tyytyväinen sopimuksista. 
 
- Kaksi viimevuoden luottopelaajaa on varma valinta näin kauden alun kynnyksellä. Tiedän mitä saan ja voin odottaa heiltä. Toki odotan lisäksi kummaltakin tasonnostoa, sillä sitä Ykkönen vaatii jokaiselta viimekauden pelaajalta, OPS-valmentaja Miika Juntunen kommentoi jatkosopimuksia.
 
OPS:lla on kasassa nyt 18 pelaajasopimusta. Lisäksi joukkueeseen on tulossa varmuudella vielä täydennystä ulkomailta.