OPS ja OTP tasatulokseen

Oulun Palloseura kohtasi harjoitusottelussa OTP:n. Tulokseen 1-1 -päättynyt ottelu pelattiin keväisissä, mutta kylmässä ja tuulisissa olosuhteissa Heinäpään tekonurmella.
 
Ennakkoon ottelun piti olla Palloseuran hallintaa vastustajan iskiessä vastaan. Kova tuuli kuitenkin muutti ottelunkulkua siten, että hyvää syöttöpeliä ei saatu aikaiseksi. 
 
Lisäksi OPS kärsii loukkaantumisista. Sivussa olivat kapteeni Matias Juntunen, Joni Leskelä, Callistus Chukwu ja joukkueen mukana viime viikot harjoitellut Jere Moilanen. Lisäksi joukkueessa on tapahtunut pelaajasiirtoja, kun Abdul Sesay siirtyi JS Herculekseen ja Alexander Jibrin OTP:hen.
 
OPS:n ainoat onnistujat löytyivät alakerrasta. Oskari Rounaja pelasi hyvän ottelun, mikä kruunattiin vielä taidokkaalla maalilla ensimmäisellä puoliajalla. Lisäksi loukkaantumisista kärsinyt Augustine Jibrin pelasi hyvin, ja ennen kaikkea toimi joukkueen henkisenä johtajana omalla asenteellaan ja esimerkillään.
 
OTP tasoitti pelin toisella puoliajalla epäonnistuneesta vapaapotkusta. OPS:n vapaapotkussa topparit olivat nousseet maalille, ja kun vapaapotku annettiin epäonnisesti lyhyenä, seurauksena oli takaiskumaali vastahyökkäyksestä. 
 
Lähde: OPS:n verkkosivut