OPS ja KajHa lukemiin 2-2

Oulun Palloseura palasi pääsiäislomilta tositoimiin harjoitusottelulla Kajaanin Hakaa vastaan. Ottelu päättyi tasatulokseen 2-2.
 
Ottelustakaan ei tullut kovinkaan kuuma ottelu. OPS kärsii edelleen loukkaantumisista – tällä kertaa poissaolijoita oli kuusi pelaajaa. Matias Juntunen ja Joni Leskelä parantelevat vielä tämän viikon kantapäävammojaan. Heidän lisäkseen poissa olivat Augustine Jibrin, Callistus Chukwu ja Joona Juntunen. Sen sijaan vasempana pakkina nähtiin ensimmäinen Nigeria-matkan tuliainen, Hussaini Adaji, joka saapui Suomeen pitkäperjantaina. Ottelu oli hänelle ensimmäinen koko joukkueen yhteinen tapahtuma. Lisäksi OPS:n mukana kentällä kirmasi viime kauden maalitykki, Michael Nzekwe.
 
OPS:n maaleista vastasivat tehokkaasti pelannut Thiago Trindade. Ensimmäisen syötti tulokas Adaji, ja toisen Oskari Rounaja. Maalien lisäksi OPS:lla oli kolme avopaikka lisätä tulostaan, mutta KajHa:n puolustus puolusti uhrautuvasti purkaen pallon kolme kertaa maaliviivalta. KajHa:n hyökkäys puhkoi OPS:n puolustuksen sen kaksi kertaa, ja viimeistely oli kliinistä.
 
OPS:n manageri Miika Juntunen ei ollut tyytyväinen suojattiensa otteisiin. 
 
-Tämän päivän taso ei riitä. Tietyillä pelaajilla tulee liikaa huonoja valintoja. Onneksi myös onnistujia löytyi. Hieno nähdä, että brassihyökkääjä Thiago alkaa päästä peliin mukaan, Juntunen summaa OPS:n sivuilla. 
 
Manageri myöntää, että loukkaantumissuma tuottaa vaikeuksia. 
 
- Joillain pelipaikoilla jouduttiin peluuttamaan eri pelipaikan pelaajia, ja tärkeitä pelaajia puuttui, mutta kyllä meillä pitää vaihdostakin tulla vahvempaa tekemistä kentälle, Juntunen myöntää.
 
Uutta pelaajaa manageri ei lähtenyt juurikaan kommentoimaan. 
 
- Ensimmäinen yhteinen tapahtuma, joten vaikea sanoa. Tästä se sopeutuminen alkaa. Lupaavalta vaikuttaa, Juntunen kertoo.
 
OPS:n seuraava ottelu pelataan jo tämän viikon lauantaina. Silloin vastaan asettuu GBK Kokkolasta. Pelipaikkana toimii samainen Heinäpään tekonurmi ja otteluaika kello 14.00.
 
Lähde: OPS:n verkkosivut