Ojanen harmitteli hukattuja paikkoja

Maalipaikoilla juhlinut AC Oulu hävisi kauden ensimmäisen Oulun Derbyn OPS:lle niukasti lukemin 1-0.

AC Oulu ei onnistunut paikoistaan

AC Oulu ja OPS kohtasivat kauden ensimmäisessä Oulun Derbyssä. Kamppailu Oulun herruudesta pelattiin kosteassa säässä huonohkolla Raatin stadionin luonnonnurmella. Laivastonsiniset lähtivät otteluun pelaamaan palloa maata pitkin sekä luonnolliseen tapaan kontrolloimaan peliä. AC Oulu saikin luotua useita maalipaikkoja, mutta OPS onnistui vastahyökkäyksen päätteeksi iskemään ottelun ainoan maalin.

AC Oulun kaikki kauden neljä ottelua ovat päättyneet 1-0-numeroihin, mutta tällä kertaa joukkue koki ensimmäisen tappionsa.

- Onnittelut OPS:lle voitosta. Nähtävästi nämä alkukauden pelit ovat tiukkoja yhden maalin pelejä. Meidän olisi pitänyt tehdä maali ensimmäisellä puoliajalla, mutta tehtiin pelissä huonoja ratkaisuja ja päätöksiä. Olen tosi pettynyt siihen millä tavalla pelattiin tänään. Kenttä oli toki haastava, mutta ei se peli siihen ratkennut. Ei päästy yksinkertaisesti sille tasolla millä olisi pitänyt tänään pelata. Neljästä pelistä silti yhdeksän pistettä, joten kauden aloitukseen täytyy olla tyytyväinen, kertoi AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen oululaisten sivuilla.