KPV ja Jaro jakoivat pisteet (RAP)

KPV ja FF Jaro jäivät maaleitta ja päätyivät pistejakoon paikallisottelussa. 

KPV ei onnistunut rankkarista

Ottelun avausjakso oli varsin levotonta ja sekavaa peliä, eikä kumpikaan joukkue saanut selkeää hallintaa itselleen. Vihreä oli joutunut muokkaamaan kokoonpanoaan vielä viime hetkillä vammojen ja sairastelun vuoksi, eikä yhteistä säveltä meinannut alkuun löytyä.

Ensimmäisen nelivitosen aikana molemmat pääsivät pariin kertaan kohtuullisiin maalipaikkoihin; Jaron Seth Paintsil ja Markus Kronholm pääsivät läpiajoihin, mutta molemmat päättyivät tuloksetta. Pallo-Veikkojen parhaat tilanteet aukesivat kärkikaksikolle Irakli Sirbiladze - Elias Ahde, mutta maalittomana mentiin tauolle.

Toiselle jaksolle tuli selvästi terävämpi isäntäjoukkue. KPV pystyi luomaan maalipaikan toisensa perään, hyvillä paikoilla olivat vuorollaan lähes kaikki Vihreän pelaajat.

Kun vielä Jaron Walter Moore otti holtittomasta taklauksestaan suoran punaisen, pääsi kotijoukkue myllyttämään miesylivoimalla.

Kun rangaistuspotkukaan ei kapteeni Henri Myntin toimesta uponnut tolppaa lähemmäksi, oli n. 1500-päisen katsomon tyytyminen maalittomaan tasatulokseen.