GrIFK ja EIF maalittomaan tasapeliin (RAP)

GrIFK ja EIF jäivät maaleitta joukkueiden kohdatessa sunnuntaina. 

Oikeutettu tasatulos

Janne Törmänen ja Toni Vuorinen olivat palanneet Granin avauskokoonpanoon. Muuten avaus oli Gnistan-ottelun kaltainen. Ottelun ensimmäiset kymmenen minuuttia olivat kotijoukkueen hallintaa muun muassa kahden kulmapotkun muodossa. Sen jälkeen tammisaarelaiset pääsivät paremmin peliin mukaan. EIF:llä oli useita keskityksestä jatkettuja puskuja, jotka eivät kuitenkaan olleet erityisen vaarallisia.

Ensimmäinen jakso oli tasainen. Joonas Ilomäki loukkaantui jakson lopussa, ja Otto Pitkänen otti hänen paikkansa.

Toisen puoliajan 56 minuutilla EIF-hyökkääjä pääsi Granin puolustajan erheestä läpi, mutta hyvästä paikasta lähtenyt laukaus meni selvästi ohi maalin. Reilun tunnin pelin jälkeen EIF:lle vihellettiin rankkari. Felix De Bona laukoi voimakkaasti kohti alanurkkaa, mutta loisto-ottelun pelannut Vuorinen torjui, minkä seurauksena yleisö mylvi. Katsomossakin usko kotijoukkueeseen vahvistui.

Ottelun loppupuolella molemmat joukkueet hakivat aktiivisesti maalia. Kentälle vaihdettu Faraz Ahadi pääsi boksiin 77 minuutilla, mutta Jonathan Jäntti torjui laukauksen jalallaan. EIF sai useita vastahyökkäyksiä ja oli ottelun lopussa lähempänä maalintekoa kuin kotijoukkue.

Pelitilanteiden valossa tasatulos oli oikeutettu.