Ennakko: OPS-KPV

Ykkösen toinen kierros päätetään perjantaina Oulun Palloseuran osalta, kun Ouluun saapuu vieraaksi KPV.

Molemmilla vaikea heinäkuu

OPS on tippunut heikon toisen kierroksen aikana keskikastin hännille, ja pitää tällä hetkellä sarjassa kahdeksatta paikkaa 18.pisteellä. KPV puolestaan kärjen tuntumassa kolmantena 32.pisteellä.

Heinäkuu oli kummallekin joukkueelle vaikea. Viimeisistä voitoista on aikaa, joten kummatkin joukkueet taistelevat toistensa lisäksi ”peikkoa” vastaan. OPS on kärsinyt vuotavasta puolustuksesta, ja KPV maalinteko-ongelmista. Kummatkin joukkueet ovat tehneet joukkueisiin viime hetken muutoksia ongelma-alueille.

OPS sai siirtoikkunan sulkeutumisen alla tutun pelaajan rinkiinsä, kun Alex Arinze palasi Ouluun. Arinze tuo OPS:n kokoonpanoon sekä puolustustaitoa, että hyökkäysvoimaa. Pelimies on hyvä viimeistelijä myös erikoistilanteissa. Lisää hyökkäysvoimaa OPS sai myös toisesta paluumuuttajasta, kun Leandro Costa palasi niin ikään Ouluun pari viikkoa sitten. Poissa on varmuudella Thiago Trindade, jonka varoitustili täyttyi Honka-ottelussa.

Arinze odottaa ensimmäistä otteluaan pitkästä aikaa OPS-paidassa innolla.

- On hieno tulla takaisin tänne, koska tämä tuntuu minulle kuin toiselta kodilta. Minut pyydettiin tänne paikkaamaan puolustusongelmat ja sen aion tehdä. KPV ei tule tekemään siitä helppoa, mutta tulen tekemään parhaani, Arinze kuittaa OPS:n sivuilla.

Kauden 2017 kaikki Ykkösen ottelut suorina lähetyksinä Elisa Viihde Sportilla ja Fanseatilla.