Ennakko: EIF-AC Oulu

EIF ja AC Oulu iskevät yhteen lauantaina Ykkösen ottelussa.

AC Oulu hallinnut keskinäisiä kohtaamisia

EIF ja AC Oulu ovat kohdanneet viimeisen kahden vuoden aikana kuudesti ja joka kerta AC Oulu on vienyt ottelun nimiinsä. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kerran, mutta tuo ottelu uusitaan erotuomarivirheen vuoksi.

AC Oulu on esiintynyt vahvasti viime aikoina voitettuaan vieraskentällä KPV:n ja pelaten 2-2-tasapelin FC Hongan kanssa. Viime viikonloppuna FF Jaro oli kuitenkin vahvempi 4-0-lukemin. AC Oulu on sarjassa neljäntenä 23 pisteellä 15 ottelusta, kun taas EIF on vain pisteen perässä yhden ottelun enemmän pelanneena.

EIF on pelannut seitsemän ottelua peräkkäin ilman tappiota. Noiden pelien aikana se on tehnyt yhdeksän maalia ja päästänyt vain kolme pitäen maalinsa puhtaana neljästi.

EIF on hiljalleen saamassa kapteeniaan Johan Estlanderia takaisin tositoimiin pitkän loukkaantumisen jälkeen. Hän on ollut jo harjoituksissa mukana, mutta täydessä kunnossa hän ei vielä ole.

- Viime viikot ovat menneet hyvin ja olen pystynyt harjoittelemaan hyvin. Pelasin myös 60 minuuttia Akatemian riveissä viime viikolla. Huippukunto on vielä kaukana, mutta tunnelmat ovat korkealla, kun olen saan olla pallon kanssa jälleen, Estlander hehkuttaa seuran sivuilla.

Estlander tietää EIF:n heikon saldon AC Oulua vastaan ja uskoo kurssin muuttuvan.

- Se on totta, aika pistää heidät paikoilleen nyt. 1-0 vihreävalkoisille, Eslander heittää.

Ottelu pelataan lauantaina kello 17.00 alkaen Tammisaaren keskuskentällä. Kauden 2017 kaikki Ykkösen ottelut suorina lähetyksinä Elisa Viihde Sportilla ja Fanseatilla.