Armstrong tyytyväinen voittoon

Haka nappasi keskiviikkona toisen peräkkäisen voiton Ykkösessä. Gnistan kaatui Töölön jalkapallostadionilla eli nykyisellä Telia 5G Arenalla lukemin 2-0 (1-0).

Toinen peräkkäinen nollapeli

Ensimmäiset minuutit olivat hieman hakemista ja Gnistan sai kertaalleen pallon Hakan maalikehikkoihin. Mutta sitten Haka sai juonesta kiinni.

Haka avasi maalihanat vartin pelin jälkeen ja asialla oli, kukapa muukaan kuin Kalle Multanen. Tuomas Lähdesmäen keskitys osui Gnistanin puolustajaan ja pallo pomppi Multasen ulottuville.

- Ensimmäinen puoliaika oli meiltä kompakti. Siinä olisi pitänyt tehdä pari, kolme maalia lisää ja tappaa peli, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong mietti seran sivuilla.

Toisella puoliajalla sama parivaljakko juoni Hakalle vapauttavan toisen osuman. Lähdesmäki tarjoili Multaselle pelin ratkaisun 76. minuutilla. Lähimmäksi maalia Multasen lisäksi pääsi hakalaisista Emenike Mbachu, jonka yritys kumahti tolppaan.

- Toiselle puoliajalle Gnistan tuli vahvasti. Hyvällä puolustuspelillä pystyimme pitämään heidät nollilla, Armstrong muistutti.

Nollapeli oli Hakan puolustukselle siis toinen peräkkäinen. Saavutus, johon joukkue ei esimerkiksi viime kaudella yltänyt kertaakaan.

- Se oli hyvä juttu. Harjoituksissa on ollut hyvä fiilis ja se on saatu nyt siirrettyä pelikentälle, Armstrong painotti.