Sankarit Femmalla 10.6. – Respect II –ottelu edessä

Lauantaina 10.6. Telia 5G Areenalla Helsingissä nähdään hieno otos suomalaista huippujalkapallohistoriaa Respect II- eli Sankarit Femmalla – ottelun myötä.

Osa Suomi-Eesti 100+ Challenge –tapahtumaa

Samana päivänä järjestettävä Suomi-Eesti 100+ Challenge kerää yli sata joukkuetta kummastakin maasta pelaamaan toisiaan vastaan niin Suomen kuin Vironkin maaperällä. Sankarit Femmalla ottelussa Suomen Sankarit saavat vastaansa Eesti Jalkapallilegendid ja ottelu on luonnollisesti osa päivän tapahtumaa.
 
Vuoden 2012 Sankarit Stadionilla –ottelussa pelasi uransa päättäneitä Suomen A-maajoukkuepelaajia ja myös nyt kentällä nähdään huikea määrä kokemusta Huuhkajista ja mukana on mm. maalivahtilegenda Jussi Jääskeläinen. Vastaan asettuva Viron joukkue koostuu niin ikään maajoukkueuransa päättäneistä legendoista.
 
Sankarit Femmalla pelataan lauantaina 10.6. kello 17.00 Telia 5G Areenalla. Ennen sankareiden astumista kentälle samalla areenalla pelataan kello 13.00 U18-poikien Baltic Cupin ottelu Suomi-Viro ja kello 15.30 Special Olympics –ottelu, jossa kohtaavat niin ikään Suomi ja Viro.
 
Suomen joukkue Respect II –otteluun julkistetaan tiistaina 30.5. kello 14.00 alkavan A-maajoukkueen lehdistötilaisuuden yhteydessä. Lehdistötilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä Huuhkajien Facebookissa >>
 
Liput alkaen 5,00 euroa, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi, ennakkoon tästä linkistä >>