Moisander ja Korpela Vuoden pelaajat

Captain's Ball -gaalassa palkittiin maanantaina myös Vuoden pelaaja niin naisten, miesten kuin U21-maajoukkueenkin osalta.

Vuoden pelaaja, naiset: Tinja-Riikka Korpela

Suomi on uniikki maa sillä meillä on kaksi kansainväliset mitat täyttävää maalivahtia. Vuoden pelaaja on osoittanut niin EM-lopputurnauksessa kuin kauden muissakin peleissä, että hänellä on suuri vaikutus joukkueen esityksiin ja lopputuloksiin. Hänen pelitaidot ja rauhallisuus isoissa otteluissa, mutta myös hänen ammattimaisuutensa sekä johtajan ominaisuudet niin kentällä kuin kentän ulkopuolella auttavat niin muita pelaajia kuin valmennusjohtoa takaamaan laadukkaan toiminnan kaikilla osa-alueilla.

Vuoden pelaaja, U21: Tim Väyrynen

Vuoden U21 pelaaja teki lopullisen läpilyöntinsä tällä kaudella ja osoitti tasonsa ja lahjansa sekä Liigassa että kansainvälisillä kentillä. Hänellä oli merkittävä panos sekä oman seurajoukkueensa erinomaiseen kauteen, että U21-maajoukkueen hyvin alkaneeseen EM-karsintaan ja tulee tehoillaan haastamaan tämän hetkiset A-maajoukkuehyökkääjät kovaan kilpailuun pelipaikoista.

Vuoden pelaaja, miehet: Niklas Moisander, AFC Ajax

Vuoden pelaaja on pelannut erinomaisen vuoden Huuhkajissa ja on joukkueen yksi ehdoton tukipilari. Pelit ovat sujuneet myös seurajoukkueessa sillä loistavat esitykset auttoivat joukkuetta Hollannin mestaruuteen ja Mestareiden Liigassa hän sai tililleen hyvien otteiden lisäksi maalin. Vuoden pelaaja on kasvanut tämän vuoden aikana Ajaxin pelin yhdeksi avainhahmoksi.