Kanerva ylpeä taistelutahtoa uhkuneista pelaajistaan

Markku Kanerva aloitti vuoden 2017 johdattamalla Huuhkajat maukkaaseen 1-0-voittoon Marokosta.
 

Hankalat lähtökohdat

 
Huuhkajat ehti harjoitella vain kaksi päivää ennen Marokko-ottelua, mutta marssi silti kentälle täynnä itseluottamusta ja taistelumieltä. Tuloksena maukas voitto ja pitkän voitottoman putken katkaiseminen vieläpä joukkuetta vastaan, joka porhalsi 13 ottelun voittoputkessa..
 
- Voitto tuntuu upealta. Ajankohdan ja vain muutamilla harjoituksilla valmistautumisen huomioon ottaen totta kai tulos miellyttää. Taistelutahto oli korkealla ja kaikki uhrautui. Se tuotti tänään tulosta ja olen todella ylpeä noista kavereista, miten tulivat hankalista lähtökohdista tällaiseen esitykseen, Kanerva kehuu.
 
Kanerva oli valmistautunut otteluun hyvin ja asiat joita kentällä haluttiin saada aikaan, toteutuivat, vaikka Marokko pääsi hieman Kanervan yllättämään.
 
- Kokonaisuutena onnistuttiin niissä asioissa mitä haettiin. Selustan puolustaminen, ei kavereita hirveästi tullut. Marokko yllätti meidät tietyllä tavalla. Lähtikin peliin 3-5-2:lla. Kaikki analyysit oli, ettei ne ole sellaista käyttänyt. Tarkemman analyysin paikka on sitten kun ollaan katsottu tallenteet, Kanerva totesi.