Ademi: ”Mahdollisuuksia useampaankin maaliin”

Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkue päätti Bulgarian pelileirin niin kuin se alkoikin – voitolla isäntämaasta. Maanantaina pelatun toisen ottelun ainoan osuman iski 25. maaottelunsa pelannut Albion Ademi toisen jakson alussa.

Vertainen teki esityön

Ademin maali syntyi Eetu Vertaisen nousun ja tarkan keskityksen päätteeksi maalin takakulmalta. Ademilla oli tilanteessa aikaa ottaa jopa pallo haltuun ennen kuin hän siirsi pelivälineen kylmästi ohi maalissa pelanneen Petar Petrovin. Osuma oli FC Interin pelaajan kahdeksas Suomen paidassa.

- Täytyy antaa tunnustusta Eetulle, keskitys oli todella hyvä. Sain otettua pallon alas ja siitä oli helppo työ sitten pistää se maaliin, Ademi kertasi ottelun ainoaksi jäänyttä maalia.

Suomella – ja Ademilla itsellään – oli useampiakin mahdollisuuksia tehdä osumia, mutta yritykset kilpistyivät joko maalivahtiin tai sitten laukaus suuntautui ohi maalin. Varsinkin ottelun loppua kohden ottelun luonne muuttui avoimemmaksi, kun Bulgaria haki tasoitusta hieman riskilläkin.

- Kyllä tänään olisi pitänyt tehdä yksi tai kaksi lisää, paikkoja oli. Lopussa peli oli aika vauhdikasta ja kontrolli hieman katosi. Otettiin kuitenkin toinen voitto, joka on aina hyvä juttu.

Suomen joukkue päättää vuoden ensimmäisen pelileirinsä tiistain (21.3.) kotimatkaan. Ademi oli tyytyväinen paitsi kahteen voittoon, myös leirin antiin.

- On ollut todella kiva olla taas maajoukkueen mukana. Olosuhteet ja sää ovat olleet hyviä, ja joukkueen harjoitukset hyvin johdettuja. Kokonaisuuteen ei voi olla kuin tyytyväinen, Ademi summasi.