Länsi-Suomi

Tule tapaamaan maajoukkuevalmentajia – seuraseminaari kokoaa seuraväen yhteen

SPL Länsi-Suomi järjestää perjantaina 26. toukokuuta Seuraseminaarin Itämeren aalloilla yhteistyökumppani Viking Linen kanssa.

- Viime elokuussa meillä oli erittäin hyvä seuraseminaari, ja tämä on nyt selkeää jatkoa sille. Kun seurat ovat yhdessä koolla, voimme sopia yhteisiä konkreettisia tavoitteita ja seuratoimijoiden tietoisuus isommista kokonaisuuksista kasvaa, SPL Länsi-Suomen kehitysjohtaja Janne Koivisto sanoo.

Seuraseminaariin on ilmoittautunut jo toistakymmentä länsisuomaista seuraa. Mukaan mahtuu vielä, mutta ilmoittautumisaika päättyy jo pian – 30. huhtikuuta.

Seminaarin ohjelma on laadukas. Mukana ovat muun muassa Palloliiton pelaajakehityspäällikkö Hannu Tihinen sekä poikien ja tyttöjen maajoukkuevalmentajat Erkka V. Lehtola ja Marko Saloranta.

- Seminaari järjestetään pelaajakehityksen näkökulmasta. On tärkeää tietää, missä menemme kansainvälisessä vertailussa, kun kehitämme suomalaista jalkapalloa. Sitä tietoa on nyt tarjolla, Koivisto toteaa.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset seminaariin: