Länsi-Suomi

SPL Nuorten turnaukset

Alla on listattu SPL:n I- ja II-tason lopputurnaukset sekä se, miten meidän alueelta (Länsi-Suomen piiri, Tampereen piiri ja Ålands Fotbollförbund) noihin lopputurnauksiin selviytyy joukkueita. Me ilmoitamme liittoon alueemme joukkueet, joten jos ette ota lopputurnauspaikkaa vastaan, niin siitä on ilmoitettava meille viimeistään ma 3.7. kello 10:00 mennessä.

I-tason karsintaottelut on pelattava 2.7. mennessä. Karsintaottelu pelataan ELL-joukkueen kotiotteluna, jos joukkueet eivät muuta sovi keskenään. Ottelussa noudatetaan lopputurnauksen sääntöjä. Peliaika karsintaottelussa on kuitenkin sama kuin ELL:ssa. Jos karsintaottelu päättyy varsinaisen peliajan jälkeen tasan, ratkaistaan ottelun voittaja rangaistuspotkukilpailulla SPL:n sääntöjen mukaisesti välittömästi ottelun jälkeen.

Boldatut ovat vahvistaneet osallistumisensa

P15 I-taso Kai Pahlman -lopputurnaus 27-30.7. Iisalmi
   -ELL sijoille 1. – 8. Sijoittuneet eli Lännestä Ilves, TPS YJ
   -Karsintaottelun voittaja: FC Jazz-j - P-Iirot

P15 II-taso 4-6.8. Valkeakoski
   -Alueliigan kevätkierroksen 2. – 5. sijoittuneet: IFK Mariehamn, ÅIFK YJ, HJS/Valkoinen, TPS YJ 2FC Haka j. YJ (isäntä)

P14 I-taso 4-6.8. Lappeenranta
   -ELL sijoille 1. – 8. Sijoittuneet eli Lännestä: TPS, FC Inter
   -Karsintaottelun voittaja: HJS - Ilves
   -PKKU kieltäytyi paikasta, jolloin HJS sai paikan ELL:n kautta suoraan ja Ilves saa paikan ilman karsintaottelua.

P14 II-taso 4-6.8. Salo
   -Alueliigan kevätkierroksen 2. – 5. sijoittuneet: FC Jazz/Karhu-Futis YJ, SalPa, RaiFu Vihreä, TPS 2, Karhu-Futis/FC Jazz YJ2
   -TPV ja FC Haka-j kieltäytyi ja SalPa saa paikan isäntänä.

P13 I-taso 10-13.8. Pajulahti
   -ELL sijoille 1. – 8. Sijoittuneet eli Lännestä: FC Inter YJ, TuNL/KaaPo YJ, Ilves
   -Karsintaottelun voittaja: TPV YJ - FC Jazz

P13 II-taso 4-6.8. Hyvinkää
  -Alueliigan kevätkierroksen 2. – 5. sijoittuneet: EuPa, HJS, LeKi-futis Sininen, FC Haka-j.

T15 I-taso Laura Kalmari -lopputurnaus 27.-30.7. Kokkola
   -ELL sijoille 1. – 8. Sijoittuneet eli Lännestä: KaaPo YJ, Ilves, EuPaMuSa YJ, TPV YJ
   -NiceF saa myös suoran paikan, koska Lännestä ei ollut joukkuetta ELL:n sijoilla 9-10.
   -NiceF kieltäytyi paikasta

T15 II-taso 4-6.8. Lahti (Masto Cupin yhteydessä)
   -Alueliigan kevätkierroksen 2. – 3. sijoittuneet: PaiHa YJ
   -Ilves keltavihreä, TuWe, ÅIFK YJ, P-Iirot YJ ja TPV Punainen kieltäytyivät paikasta.

T14 I-taso 4-6.8. Kuopio
   -Alueliigan 1. – 3. Sijoittuneet: Ilves, TuWe, TPV

T14 II-taso 4-6.8. Lahti (Masto Cupin yhteydessä)
   -Alueliigan kevätkierroksen 4. – 5. sijoittuneet. Eli RaiFu YJ, Nasta

T13 I-taso 7-9.8. Pajulahti
   -Alueliigan 1. – 4. Sijoittuneet: HJS, FC Halikko, Ilves, NiceF
   -P-Iirot YJ kieltäytyi

T13 II-taso 4-6.8. Lahti (Masto Cupin yhteydessä)
   -Alueliigan kevätkierroksen 5. – 8. sijoittuneet: SalPa, Ilves T05
   -FC Rauma, NiceFutis TD12, TuWe ja TPV kieltäytyi

Lisätietoja lopputurnauksista löytyy liiton sivulta.