Länsi-Suomi

Kolmonen käynnistyy keskiviikkona

Kärkeen tunkua

Keskiviikkona starttaava Kolmonen on etukäteisarvioissa erittäin mielenkiintoinen ja kovatasoinen sarja. Turun ja Satakunnan piirien yhdistyttyä Länsi-Suomen piiriksi, nähdään sarjassa kaikille joukkueille uusia tuttavuuksia. Kärkeen povattuja ryhmiä ovat ainakin Pallo-Iirot Raumalta, Maskun Palloseura ja Kaarinan Pojat. Myös TPK ja ÅIFK tullevat tuttuun tapaan hämmentämään kärkitaistoa. Mielenkiintoinen tuttavuus on myös Satakunnan suunnan nousijajoukkue Toejoen Veikot.

Tänä vuonna miesten Kolmonen pääsee piirissä erityisseurantaan. Länsi-Suomen piirin nettisivuilla seurataan sarjaa läpi vuoden viikkoraporttien muodossa. Viikkoraportit ilmestyvät sivuille viikon alkupäivinä ja niissä kerrataan lyhyesti edellisen viikonlopun otteluita sekä ennakoidaan tulevaa sarjakierrosta.

Myös kaikki ottelupaikkakunnat tulevat vuorollaan tutuiksi, kun stadionit ja ottelujärjestelyt esitellään. Pallopiirin raati arvioi lisäksi niin matsimakkarat, kahvin maun kuin muutkin tärkeät onnistuneen ottelutapahtuman elementit.

Kolmosessa aloitetaan myös Kuukauden Pelaajan palkitseminen. Jokaisen kuukauden alussa julkistetaan ja palkitaan sarjan valmentajien ja kokeneen raadin valitsema edellisen kuukauden pelaaja. Kauden päätteeksi valitaan pelaajien äänestyksessä sarjan Vuoden Pelaaja.

iirot_maps.jpgPallo-Iirot ja MaPS ovat Kolmosen suosikkeja. Kuva Kimmo Mäkeläinen

Sarja-avaus Yläkentällä

Vuoden 2017 ensimmäinen Kolmosen ottelu Länsi-Suomen piirissä potkaistaan käyntiin Turun Urheilupuiston Yläkentällä keskiviikkona 12.4. klo 18.30. Aina yllätysvalmis Jyrkkälän Tykit saa silloin vastaansa yhden sarjan suosikeista, Maskun Palloseuran. Viime kaudella joukkueiden vastaava ottelu päättyi 0-0 tasatulokseen.

Muut avauskierroksen ottelut:

13.4. 18:30 Raunistula KHT TuWe KaaPo
13.4. 19:00 Parainen Aktia Arena KHT PIF FC Boda
13.4. 19:15 Äijänsuo stadion P-Iirot TPK
14.4. 15:00 Paimio KHT PaiHa ToVe
15.4. 14:00 Yläkenttä KHT ÅIFK FC Åland