Länsi-Suomi

Joukkueita haetaan eri tehtäviin maaotteluun Turkuun

Suomen miesten A-maajoukkue kohtaa Turkin MM-karsinnan päätösottelussa Turun Veritas Stadionilla ma 9.10.2017 klo 21.45.

Etsimme juniorijoukkueita seuraaviin kunniatehtäviin ottelussa:

Pelaajasaattajat, joiden tehtävänä on saattaa joukkueet kentälle.
- saattajatehtävään voivat ilmoittaa halukkuutensa tyttöjen ja poikien joukkueet ikäluokista 2008, 2009 tai 2010 syntyneet
- saattajia tarvitaan 11 tai 22. Kerro, kumpi määrä saattajia joukkueestasi löytyy
- tehtävä arvotaan ilmoittautuneiden kesken.

Palloliitto lainaa saattajille varusteet tehtävien ajaksi. Junioreille ja heidän joukkueidensa taustahenkilöille (max 5 hlö/joukkue) Palloliitto tarjoaa pääsyliput otteluun. Junioreiden mukana stadionilla tulee liikkua 2 aikuista/ryhmä koko tapahtuman ajan.

Pallopojat/-tytöt, jotka toimivat myös lipunkantajina kentälle ennen ottelua.
- tehtävään voivat ilmoittaa halukkuutensa tytöt/pojat 14, -15, -16- tai -17 ikäisten (2003-2000 synt.) joukkueet
- tehtävään tarvitaan vähintään 14 pelaajaa
- tehtävä arvotaan ilmoittautuneiden kesken
Palloliitto lainaa pallopojille/-tytöille varusteet tehtävän ajaksi.

Käsiohjelmien jakajat
-
tehtävään voivat ilmoittaa halukkuutensa tytöt/pojat 15v. ja vanhempien joukkueet. Myös aikuisten joukkueet voivat ilmoittautua.
- tehtävään tarvitaan n. 20 hlöä
- tehtävä arvotaan ilmoittautuneiden kesken
- palkkiona käsiohjelmien jakajille tarjotaan pääsyliput otteluun.

Ilmoittautuminen kaikkien yllä olevien tehtävien arvontaan tulee tehdä viimeistään su 24.9.2017 sähköpostilla: mari.jappila(a)palloliitto.fi