Länsi-Suomi

Hae mukaan OSOITTEENA FUTIS - seurakehityshankkeeseen!!

Hae mukaan Länsi-Suomen piirin OSOITTEENA FUTIS - seurakehityshankkeeseen!!

OSOITTEENA FUTIS - seurakehityshanke tekee paluun tukemaan seuroja tekemään suunnitelmallista seuratoimintaa pelaajamäärän kasvattamiseksi lapsissa, nuorissa ja aikuisissa.

Laadullisesti ja määrällisesti vahva lasten ja nuorten toiminta takaa seuran elinvoiman tulevina vuosina ja vuosikymmeninä. Lasten ja nuorten seuratoimintaan osallistuminen ei ole itsestäänselvyys vaan seuralla tulee olla siihen suunnitelma miten pelaajat löytävät seuramme ja miten pidämme heistä kiinni, jotta he kiinnittyvät seuraan.
Mikä on sinun seurasi suunnitelma aloittavien ikäluokkien laadusta?

Myös aikuisten harrastejalkapallo nostaa koko ajan profiiliaan ja Suomessa on yhä enemmän seuroja, jotka tarjoavat aikuisten harrastetoimintaa omana joukkueena, aikuisten futiskouluna tai vaikka seuran pyörittämänä aikuisten harrastejalkapallon "kyläsarjana".

Voisiko sinun seurasi ottaa palan tästä kakusta?

Osoitteena Futis -seurakehityshankkeesta nostetta seuran lasten, nuorten ja aikuisten toimintaan!

OSOITTEENA FUTIS - SEURAKEHITYSHANKKEESSA ON NELJÄ HANKEMUOTOA:
1. Tyttöjalkapallon kehityshanke
2. Poikajalkapallon kehityshanke
3. Nuorten harrasteryhmätoiminnan kehityshanke
4. Aikuisten harrastefutiksen kehityshanke

HANKEHAKU SU 5.3.2017 ASTI.

LISÄTIETOJA TÄSTÄ!

Länsi-Suomen piirin Osoitteena Futis –hankevastaavat:

Nuorisopäällikkö Jarno Haanpää,
jarno.haanpaa@palloliitto.fi , 050 3557 960