Länsi-Suomi

BeachFutis liikuttaa kaikkia

Kesä tuo jälleen tullessaan myös Turun perinteiset BeachFutis-tapahtumat. Virallisesta rantajalkapallosta poiketen Turun tapahtumissa pelataan ilmatäytteisissä kaukaloissa, joilla pyritään lisäämään pelien rentoutta. Tapahtumissa ei olekaan tarkoitus pelata hampaat irvessä, vaan hymy suussa kesästä ja hyvästä seurasta nauttien.

junnubeachfutis2.jpgJunnuille on tarjolla kivaa beachfutista tänäkin kesänä

Viime kesänä myös juniorisarjoihin laajentanut turkulaistapahtuma tarjoaa jälleen jokaiselle jotakin. Kesän perinteinen päätapahtuma liikuttaa aikuisten kaveri- ja harrasteporukoita kaksipäiväisen TurkuBeachFutis-tapahtuman merkeissä 28.-29.7. Omat sarjat löytyvät tuttuun tapaan naisille ja miehille. Aikuisten jälkeen Uittamon valtaavat sunnuntaina 30.7. 8-13-vuotiaat juniorit. Rannalla tulee olemaan aktiviteetteja virtaa täynnä oleville nuorille myös pelien ulkopuolella ja jos turnauspäivän jälkeen jää vielä virtaa, niin loputkin voi purkaa maanantaina 31.7. SuperParkissa, jonne pääsee ko. päivänä BeachFutis-rannekkeella 50% alennuksella. TBF ja JBF tapahtumat ovat kesäkauden hauskoja huipennuksia ja syyskauteen valmistavia avaustapahtumia.

Näiden harrastetapahtumien lisäksi Turussa järjestetään kesällä neljä FirmaBeachFutis tyky-tapahtumaa, joissa työporukat pääsevät viettämään kesäistä rentoutumispäivää Caribian kylpylän saunakylään. Pelien lisäksi kylpylä puu- ja savusaunoineen on osallistujien käytössä ja ilta päättyy yhteiseen buffet-ruokailuun ja jälkipeleihin Caribian O’Learys sporttibaarissa. Kukin yritysporukka osallistuu tapahtumaan yhtenä valitsemana tapahtumapäivänä, joita on tarjolla kaksi ennen kesälomia (9. ja 10.6.) ja kaksi kesälomien jälkeen (18. ja 19.8.).

Kesätunnelmia voi nostaa viime kesän BeachFutis-tapahtumien koostevideoilla:

JunnuBeachFutis: www.youtube.com/watch?v=StWWrueEdKg
Ispoisten uimaranta @ Uittamo, 30.7. 10:00-18:00, sarjat F8-D13, hinta 125€ / joukkue

TurkuBeachFutis: www.youtube.com/watch?v=8zi3fpbAo9o
Ispoisten uimaranta @ Uittamo, 28.-29.7., sarjat N/M, hinta 200€ / joukkue

FirmaBeachFutis: www.youtube.com/watch?v=3RnLSLbr5Rc
Saunakylä @ kylpylähotelli Caribia, 9. ja 10.6. sekä 18. ja 19.8. alk. klo 16:00, hinta 60€ / hlö

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: www.beachfutis.com