Keski-Suomen piiri

Haetaan piiritutoria

HAETAAN PIIRITUTORIA

Suomen Palloliiton Keski-Suomen piiri haluaa kehittää jäsenseurojensa Pelaajan laadukas arki toimintaa.

Ytimessä pelaajan menestyksekäs kehittäminen seuraympäristössä sekä osaavien ja koulutettujen lasten ja nuorten valmentajien määrän kasvu.

Piiritutor tulee toimimaan seurojen apuna ensisijaisesti valmennuslinjan laatimisessa ja sen jalkauttamisessa seuran jokapäiväiseen toimintaan. Toiminta kohdistuu ensisijaisesti lapsuusvaiheeseen.

Tutorilla on vahva jalkapallotausta ja halu kehittää lasten jalkapallovalmennusta. Ammattitaito lasten valmentajana, pelaajatausta ja mahdollinen kouluttajakokemus katsotaan valinnassa eduksi. Koulutustasosuosituksena on NuVK / C+ -tutkinto, voimassa oleva UEFA B -lisenssi ja muu soveltuva koulutus (esim. opettaja, liikunta-alan ammattilainen tai muu vastaava koulutus).

Henkilön tulee omata hyvät vuorovaikutustaidot ja sitoutua Suomen Palloliiton arvomaailmaan.

Tarkemmat työtehtävät ja korvaukset sovitaan erikseen kun mukaan valitut seurat ovat selvillä.

Vapaamuotoiset hakemukset viimeistään 4.8.2017 kello 12.00 mennessä timo.hamalainen@palloliitto.fi

Timo Hämäläinen timo.hamalainen@palloliitto.fi 040-7021052
(26.–30.6.2017 ja 31.7.–4.8.2017)