Itä-Suomen piiri

Kannusta mua !

Positiivinen ilmapiiri on tärkeä osa lasten futisharrastusta. Toivotamme kaikki tervetulleeksi mukaan kampanjaan hyvän ilmapiirin varmistamiseksi. Jaetaan yhdessä hyvää futisfiilistä #kannustamua tunnisteella!

Tässä esimerkki, miten voitte tulla mukaan (ks. havainnollistava liite):

1) Ilmoita seuranne mukaan osoitteessa www.kannustamua.fi

2) Kertokaa, että olette mukana. Hyödyntäkää valmiita, monipuolisia materiaaleja kampanjasivuilta. Muistakaa käyttää somessa tunnusta #kannustamua.

3) Miettikää kimpassa, mitä kivaa voisitte tehdä kampanjan nimissä. Tsekatkaa muiden vinkit kampanjasivuilta.

4) Kampanja alkaa 8.5.! Jakakaa kamppisvideo ja kertokaa ylpeänä, että teidän seuranne on mukana kampanjassa hyvän ilmapiirin puolesta.

5) Ladatkaa sivuilta kampanjamateriaalia ja käyttäkää niitä tapahtumissanne (turnaukset, jalkapallokoulut, leirit). Kuvatkaa tyyppejä Kannusta mua -kylttien kanssa.

6) Haastakaa mukaan naapuriseuroja, organisaatioita, edustusjoukkueita, julkkiksia – kaikkia joiden toivoisitte osallistuvan kampanjaan.

7) Jakakaa kampanja-ajatuksia ja -kuvia somessa ja seurassanne. Varmistakaa osaltanne hyvä ilmapiiri toiminnassanne ja pitäkää hauskaa.   

Kampanja on seuroille erinomainen mahdollisuus tuoda esille seuran arvoja ja junioritoimintaa sekä piristää seuraviestintää.  Tulkaa mukaan - tehdään tästä yhdessä vuoden suurin ja iloisin futisilmiö!