Helsingin piiri

Osallistu #Suomenrakastetuinlaji tarinaan!

Tiesitkö, että Suomessa lunastettiin viime vuonna yhteensä 140 337 pelipassia? Määrä on 7,2 % enemmän kuin edellisvuonna. Kasvu yli tuplaantui edellisvuoteen verrattuna. Luku kertoo vain pelipassilaisten eli sarjoissa pelaavien rekisteröityneiden pelaajien määrän. Kun mukaan lasketaan sarjapelaajien lisäksi harrastajat, pelaajien vanhemmat ja muut tukijoukot sekä arviolta 85 000 vapaaehtoista, kaikkiaan lajin parissa viihtyy viikoittain yli puoli miljoonaa suomalaista. Näillä lukemilla jalkapallo on ylivoimaisesti rakastetuin urheilulaji Suomessa.

KUTSU: Kerro, miksi #Suomenrakastetuinlaji

Jalkapalloilijat haluavat juhlia ennätysmäistä kasvua yhdessä kaikkien lajia rakastavien kanssa. Haastamme harrastajat kertomaan oman tarinansa videomuodossa: miksi juuri jalkapallo on heille se rakastetuin laji, ja miten se näkyy heidän elämässään. Videoita kerätään maaliskuun loppuun asti. Niistä parhaat palkitaan lipuilla Huuhkajien Suomi-Ukraina-peliin kesäkuussa, matkoineen ja majoituksineen. Videoista tullaan koostamaan yhteinen rakkaudentunnustus lajille, joka liikuttaa jo puolta miljoonaa suomalaista. Yksittäisiä hienoja tarinoita laitetaan jakoon sosiaaliseen mediaan jo aiemmin.

Tule mukaan jakamaan kutsua ja osallistu itsekin: www.palloliitto.fi/suomenrakastetuinlaji

Lisätietoja

Pelaajamäärien kehitys: Helsingin piiri vt. piirijohtaja Mikael Anthoni p. 040 7005367, Uudenmaan piiri: Piirijohtaja Matti Räisänen 050 5223696
Suomen rakastetuin laji -haaste: Tiedottaja Mikael Erävuori p. 050 556 1966
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@palloliitto.fi
Tukea seuraviestinnän kehittämiseen