Ruutupaidat kukisti Riemun

Ruutupaidat kohtasi sunnuntaina Kauppiksella Riemun ja lukemiin 8-5 päättyneestä ottelusta muodostui varsinainen trilleri.
 
Ottelu oli alusta lähtien kotijoukkueen komennossa, mutta huono viimeistely ja Juuso Kevarin punainen kortti tekivät ottelusta kovan väännön. Ruutupaidat oli 16 minuutin kohdalla 1-0 johdossa Mustafa Makin maalilla, mutta Riemu tuli tasoihin Kevarin punaisesta seuranneesta vaparista. Tolppien väliin astellut Aapo Autio ei ehtinyt olla maalissa sekuntiakaan, kun hän joutui jo kaivelemaan pallon verkosta.
 
Tasoituksen jälkeen RP ei kuitenkaan masentunut, vaan otti pelin hallinnan itselleen. Juuri ennen taukoa Nicolas Tuisku tykitti komean seinän päätteeksi pallon alakulmaan ja Ruutupaidat taukojohtoon.
 
Toisella puoliajalla RP otti nopeasti jo 4-1 johdon Ilari Antilan ja Pekka Liukkosen maaleilla. Peli näytti jo ratkenneen, mutta pian Riemu oli taas jo maalin päässä. 28 minuutin kohdalla Matias Träskbäck harhautteli upeasti laidalla ja laukoi vasurillaan RP:n uudelleen kahden maalin johtoon, mutta Riemu kavensi jälleen pikaisesti.
 
Ottelun voittomaali nähtiin lopulta vasta 37 minuutilla, kun Miika Niemi viimeisteli hienosti 10 metrin rankkarista. Riemu kavensi vielä ylivoimapelillä, mutta RP teki vielä kaksi. Ensin Maki viimeisteli päivän ylivoimaisesti komeimman maalin tykittämällä Aution pitkän heiton jälkeen kulman tuntumasta. Lopussa Tuisku vielä sijoitti pallon tyhjiin hyväksytysti huolimatta Riemun pelaajien viittomisesta käsivirheen merkiksi.

Ottelun alla pidettiin FIFA:n suosituksen mukaisesti hiljainen hetki Kolumbian lentoturman uhrien muistolle. Molemmat joukkueet pelasivat myös surunauhoissa.