Leijona Futsal solmi kolme sopimusta

Leijona Futsalin joukkueenrakennus tulevalle kaudelle jatkuu täydellä höyryllä. Joukkue on tehnyt kolme sopimusta.
 
Aleksi Pirttijoki, 18, saikin ensimmäiset liigaminuuttinsa Monarilla jo viime kaudella. Petri Jouppi, 16, puolestaan siirtyy leijonapaitaan paikallisvastus Mad Maxista. 
 
- Nuorissa on tulevaisuus, ja tässä on kaksi erittäin motivoitunutta nuorta miestä ja vieläpä oman kylän poikia. On hienoa, että he valitsivat Leijona Futsalin organisaation ja uskovat, että se on heille paras paikka kehittyä kohti Suomen huippua. Molemmat tulevat olemaan iso osa meidän tulevaisuutta, mutta en näe mitään syytä, miksi eivät pystyisi nappaamaan peliaikaa jo tulevalla kaudella, Vedenpää kommentoi.
 
Viime kaudeksi Akaaseen siirtynyt ja yhdeksi joukkueen avainpelaajista nopeasti noussut Petri Grönholm jatkaa Leijona Futsalin riveissä myös tulevana syksynä.
 
Grönholm pelasi prossijuhliin päättyneellä kaudella kaikissa 22 runkosarjan ottelussa saalistaen komeat tehopisteet 12+20=32. Pudotuspeleissä saldoksi kertyi vielä 5+2=7. Vahvan ja taitavan target-pelaajan arvon tietää myös LeiF-johtaja Tero Kivistö.
 
- Pete kuuluu kategoriaan "nuori mutta kokenut". Hän tuo joukkueeseen ammattimaista tekemistä ja voittamisen kulttuuria. Ja tietysti kentän puolella mies on vahva kuin härkä. Halusimme ehdottomasti jatkaa sopimusta ensi talveksikin, ja kun kiinnostunus oli molemminpuolista, niin hyvillä mielin jatketaan yhteistä polkua. Uskon, että Pete pystyy hienoista otteista huolimatta vielä kehittymään lajissa paljonkin, joten mielenkiinnolla jäädään odottamaan ensi kauden pelejä", Kivistö summasi.