Ennakko: Pallokissat-Ilves

Naisten Liigan yksi kolmannes on takana ja lauantaina Pallokissoja vastaan asettuu Ilves Tampereelta.

Edellinen kohtaaminen maalittomaan

Ilveksen kausi on alkanut yllättävänkin mollivoittoisasti ja joukkue valahti edellisellä kierroksella sarjan viimeiseksi. Sijoitus kuitenkin hiukan hämää ja tosiasiassa jo yhdellä voitolla voi nousta kolkuttelemaan parempia sijoja. Huhtikuussa joukkueet kohtasi Pallokissojen ensimmäisessä liigaottelussa ja ottelu päättyi aika oikeutetusti maalittomaan tasapeliin. Ilves on saanut viime aikoina sairastupaa tyhjäksi ja joukkue on vahvistunut siis sitten viime kohtaamisen. Nähtäväksi jää saako Ilves vihdoin maaliruiskun auki, koska siinä on tainneet olla ne suurimmat esteet sarjasijoituksen paranemiselle.

Pallokissat taas on maaleja paukutellut tuon ensiottelun jälkeen hyvällä prosentilla ja myös päästänyt niitä riittävästi. Ilves onkin ainoana joukkueena pitänyt maalin puhtaana Pallokissoja vastaan. Kissojen keskiviikon voittoisa Honka-peli kuitenkin osoitti että aina hyökkääminen ja katsojien viihdyttäminen ei ole se pääasia kilpasarjoissa, vaan oma maali tilkitään kunnolla ja yksikin maali enemmän riittää voittoon. Kissojen suurin virhe olisi lähteä aliarvioiman viikon levännyttä Ilvestä, joka varmasti on ärsytetty äärimmilleen. Tupsukorvat saa myös vahvan hyökkääjänsä Annika Tossavaisen pois pelikiellosta. Joten tasaista taistoa tiedossa.

Isolla kentällä tullaan näkemään molemmille joukkueille tärkeä ottelu. Ottelu alkaa lauantaina Keskuskentän stadionilla klo 16.00.