Uudenmaan piiri

Maalivahti -leiri Kisakalliossa / Målvakslägern i Kisakallio

MAALIVAHTI -leiri 10.-11.9.2017 Kisalliossa

Suomen Palloliiton Uudenmaan piiri järjestää MAALIVAHTI -leirin tytöille ja pojille (SU-MA)) 10.-11.9.2017 Kisakallion Urheiluopistolla. Leiri alkaa perjantaina n. klo 12.00 ja päättyy Sunnuntaina n. klo 13.00.

Leiri järjestetään kaksikielisenä (suomi/ruotsi)!

Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti 2002-2009-syntyneille tytöille ja pojille. Ohjaajina toimivat Uudenmaan piirin maalivahtikouluttajat ja -valmentajat. Ohjaajia on paikalla vähintään 1/10 osallistujaa kohden.

Kisakallion Urheiluopisto tarjoaa erinomaiset puitteet MAALIVAHTI -leirille. Huonejaot tehdään paikan päällä kaveritoiveiden mukaan.

Ilmoittautuminen - Auki

Leirimaksu: 145 €

Sisältäen:
- Ohjauksen ja opetuksen
- Majoituksen ja ruokailut
- PUMA -varustepaketin, johon voit valita seuraavista kaksi eri varustetta:

Pallo / 2 pr pelisukkia / T-paita / MV -hanskat TAI PUMA -peliasun

Osallistujalla täytyy olla voimassa oleva lisenssivakuutus tai Palloliiton hyväksymä oma tapaturmavakuutus!

HUOM! Ilmoittautumisessa tarvittavat tiedot: nimi, seura, syntymäaika, osoite sekä huoltajan nimi sekä puhelinnumero.

Tervetuloa!

-------------------

Målvaktsläger i Kisakallio 10.-11.9.2017

Nylands distrikt av Finlands Bollförbund anordnar ett målvaktsläger för flickor och pojkar (sön 10.9 – mån 11.9) på Kisakallio Idrottsinstitut. Lägret börjar söndagen kl. 12.00 och avslutar på måndagen kl. 16.00.

Lägret är tvåspråkigt (finska−svenska)!

Lägret riktar sig främst till 2002−2009 födda flickor och pojkar. Ledarna på lägret är Nylands distrikts målvaktsinstruktörer och -tränare. På lägret finns minst en ledare per tio deltagare.

Kisakallio Idrottsinstitut erbjuder en enastående miljö för målvaktslägret. Rumsindelningen görs på plats enligt deltagarnas önskemål om rumskompis.

Anmäl dig - Öppen

Lägeravgift: 145€

I avgiften ingår:

− instruktion och undervisning
− kost och logi
− Puma-paket med fotbollsutrustning som innehåller två av följande enligt eget val:
boll / två par spelstrumpor / t-tröja / målvaktshandskar ELLER PUMA -speldräkt

Alla deltagare ska ha en ikraftvarande licensförsäkring eller ett eget av Bollförbundet godkänt försäkringsskydd för olycksfall.

OBS! Uppgifterna som behövs i anmälningen: namn, förening, födelsedatum, adress, förälderns namn samt telefonnummer.

Välkommen!!