Ohjeita katsojille – MM-karsintaottelu Suomi - Slovakia

SISÄÄNKÄYNTI 

Stadionin portit aukeavat 1 tunti ennen ottelun alkua. Stadionin sisäänkäynneillä on käytössä lippujen skannaus (elektroninen tarkistus) sisääntulon sujuvuuden helpottamiseksi. Jos sinulla on mobiililippu, muistathan ladata lipun valmiiksi puhelimeesi ennen stadionille saapumista lipuntarkastuksen nopeuttamiseksi. Porteilla tehdään turvatarkastuksia ja kaikki laukut tarkistetaan. Jos haluat varmistaa, että olet ottelun alkuun mennessä katsomossa, stadionille kannattaa saapua viimeistään 30 min ennen ottelun alkua.

 

TERVEYSTURVALLISUUS / COVID-19 PANDEMIA 

Huomioithan, että kaikkien katsojien pitää käyttää maskia stadionilla koko ottelutapahtuman ajan (suositus alle 12-vuotiaille). Ilman maskia saapuvien katsojien sisäänpääsy stadionille evätään. Ohjeen noudattamatta jättäminen voi johtaa sisäänpääsyn estämiseen tai stadionilta poistamiseen. 

 

Osallistuthan ottelutapahtumaan vain täysin terveenä, joten ethän saavu paikalle, mikäli sinulla on lieviäkään sairastumiseen viittaavia oireita. 

Huomioithan muut katsojat ja muista säilyttää turvaetäisyys muihin kuin oman seurueen jäseniin koko tapahtuman ajan. Voit istua vain lippuun merkityllä paikalla. Tapahtumassa on tarjolla käsihuuhdetta. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista kaikissa wc-tiloissa. Yskithän/aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Toivomme, että kaikilla katsojilla on Koronavilkku-sovellus ladattuna ja käytössä. 

 

Jos sairastut tai tiedät olleesi kontaktissa sairastuneen kanssa ja haluat hyvitystä lipusta, ota yhteys Lippu.fi:n asiakaspalveluun

 

MITÄ KATSOMOON EI SAA TUODA? 

Mm. kaikki reput yms. tarkistetaan, joten suosittelemme mahdollisuuksien mukaan kantamusten jättämistä kotiin tarkastusten nopeuttamiseksi. Älä tuo mukanasi pulloja, alkoholia, teräaseita tai muita vaarallisia esineitä. HUOM! vain maksimissaan A4 kokoiset laukut ovat sallittuja. Katsomoon ei voi myöskään tuoda ammattikäyttöön tarkoitettuja kameroita, vain alle 200 mm objektiivit ovat sallittuja. Yleisön viihtyvyyden takaamiseksi katsomoon ei valitettavasti voi tuoda sateenvarjoja. Sateen sattuessa kannattaa siis varautua sadevarustein. 

 

TIETOA PALVELUISTA STADIONILLA 

 

Ravintolamyyntipisteet 
Muista säilyttää turvaetäisyydet myös jonottaessa. 

Suosittelemme käyttämään maksamiseen lähimaksua. 

 

Anniskelu 
Ottelussa on anniskelu ainoastaan Derby Pubissa, johon on pääsy vain pääkatsomolipuilla. Olympiakatsomon puolella ei ole anniskelua.

 

Fanituotemyynti 
Ottelussa on fanituotteiden myyntipiste. Fanituotemyyntipisteillä käy ainoastaan korttimaksu.

 

WC-tilat 

Muista säilyttää turvaetäisyydet myös jonottaessa.

 

Noudettavat liput 

Lippujen noutopiste sijaitsee parkkipaikan puoleisessa lipunmyyntikioskissa. Huom! Noutopisteellä tai porteilla ei myydä pääsylippuja. Pääsylippuja otteluun myydään vain Lippu.fi tai Lippupisteen palvelupisteissä.

 

Ensiapu

Ensiapuhenkilöitä paikalla ympäri stadionia. Jos ensiavulle tarvetta yhteys lähimpään järjestyksenvalvojaan tai suoraan ensiapuhenkilöön, jos lähettyvillä. Heillä on radiopuhelinyhteys keskenään

 

Tupakointi 
Veritas Stadion on savuton paikka ja näin ollen tupakointi stadionilla on kielletty niin katsomossa kuin katsomoiden taustatiloissa. 

 

Käsiohjelmat 
Sähköinen käsiohjelma tulee ladattavaksi myöhemmin. 

Käsiohjelmia on saatavilla myös myyntipisteiltä. Käsiohjelmat ovat ilmaisia ja niitä on rajoitetusti. 

 

Löytytavarat ja muu omaisuus

Löytötavarat toimitetaan turvahenkilöstölle, joka toimittaa ne SPL:n toimistoon. Arvo-omaisuudelle pyritään löytämään omistaja ottelun aikana (kuulutukset). Ottelun jälkeen löytötavarat viedään Palloliiton toimistolle, josta ne toimitetaan 1-2 viikon kuluessa löytötavaratoimistoon.

 

Kadonneet/eksyneet/löydetyt lapset ja henkilöt

Tapaamispaikka on noudettavat liput piste.

 

 

 Turvallinen ottelutapahtuma edellyttää kaikkien tapahtumaan osallistuvien yhteistyötä ja jokainen ottelutapahtumaan osallistuva on lähtökohtaisesti itse vastuussa omasta toiminnastaan. Tervetuloa otteluun ja tehdään yhdessä turvallinen ja viihtyisä ottelutapahtuma kaikille! Nähdään Veritas Stadionilla!