Unelmaa rakentamassa

Kuten jalkapallo on joukkuepeliä, niin on Sukupolvien Unelmakin. Sitä rakennetaan yhdessä yhteistyökumppanien kanssa. Mikä olisi vaikeaa ellei mahdotonta yksin, muuttuu hyvinkin mahdollisesti vahvalla yhteistyöllä.

Yhteistyökumppanit

Ilta-Sanomat - Ilta-Sanomat kehittää yhdessä Palloliiton kanssa jalkapallon suosiota Suomessa. Näkyvimpiä osoituksia tästä on suomalaisen jalkapallon laaja näkyvyys Ruutu-palvelussa.

LähiTapiola - LähiTapiola on vahva paikallinen toimija ja tukee Sukupolvien Unelmaa yhdessä Palloliiton kanssa keskittyen etenkin sinne missä unelmat vasta orastavat - grassroots-tasolle.

Motonet - Motonet on mukana kehittämässä suomalaista jalkapalloa kokonaisvaltaisesti ja haluaa olla erityisesti parantamassa harrastusmahdollisuuksia juniori- ja ruohonjuuritasolla #unelmatalkoot-teemalla.

Veikkaus - Veikkaus tukee erityisesti kansallisen kilpailutoiminnan sekä seurajalkapallon kehittämistä. Veikkaus on myös mukana viemässä miesten, naisten ja U21-maajoukkueita kohti menestystä.

Volkswagen - Volkswagenin ja Palloliiton sekä Veikkausliigan yhteistyökumppanuus kattaa miesten ja naisten A-maajoukkueet, futsal- ja nuorten maajoukkueet, Perhefutis-seurakehityshankkeen sekä Veikkausliigan.