Polku kohti unelmaa

Unelmista tulee totta vain tekemällä, ei selityksien taakse kaivautumalla. Sukupolvien Unelma on tunne siitä, että asioihin voi vaikuttaa. Pieni kansa voi tehdä suuria asioita.

Sukupolvien Unelma tähtää pitkäjänteiseen resurssien lisäämiseen huippujalkapallossa ja grassroots-tasolla. Kestävän pelaajakehityksen perusta ovat osaavat ja koulutetut valmentajat. Valmennusosaaminen ja sen vaikuttavuuden vahvistaminen ovat pysyviä keinoja pelaajan laadukkaan arjen luomisessa. 

Osaavat valmentajat ovat avain menestykseen. He varmistavat niin harraste- kuin kilpapelaajan rakastumisen lajiin. Sukupolvien Unelma johtaa kohti tavoitetta, missä jokaisella lapsella ja nuorella on osaava ja koulutettu valmentaja.

Seura on pelaajan koti. Pelaajakehityksen arkityö tehdään seuroissa. Vain hyvinvoiva seura pystyy menestyksellisesti kehittämään pelaajiaan. Sukupolvien Unelma luo seuroille entistä parempia menestymisen edellytyksiä. 

Sukupolvien Unelma johtaa yhteiskuntamme hyvinvoinnin kasvuun jalkapallon kautta. Tulee vielä päivä, jolloin pitkäjänteinen jalkapallotoimijoiden yhteistyö johtaa siihen, että suomalaista jalkapallohistoriaa kirjoitetaan uudelleen.