Mikä on Futsal C –valmentajakoulutus? 

Futsal C- valmentajakoulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia futsalpelaajien ja -joukkueiden valmentamiseen ja johtamiseen, pääkohderyhmänä 11-16-vuotiaiden nuorten pelaajien valmentajat. Lajisisällöllisesti koulutus painottuu futsalpelaajien henkilökohtaisten teknisten ja taktisten taitojen sekä 2-3 pelaajan yhteistyötaitojen kehittämiseen. Lisäksi koulutuksessa perehdytään futsaljoukkueen hyökkäys- ja puolustuspelaamisen, mukaan lukien erikoistilannepelaamisen, perusteisiin. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Futisvalmentaja startti – ja Ikävaihekoulutukset (tai aiemman D-tason valmentajakoulutuksen) suorittaneille valmentajille.
Koulutukseen osallistuvilta valmentajilta edellytetään etätehtävien ja valmennusosaamista arvioivan näyttökokeen suorittamista koulutuksen läpäisemiseksi. Koulutuksen hyväksytty suorittaminen antaa myös valmiudet hakeutua SPL:n valtakunnallisesti järjestämään UEFA Futsal B -valmentajakoulutukseen

Tulevat Futsal C -valmentajakoulutukset 

Futsal C Eteläinen kevät 2022, ILMOITTAUDU 
Lähipäivät 26.-27.2. & 19.3. OHJELMA
Koulutuksen hinta on 400€, lounas omakustanne.
Koulutuspaikkana Viikin monitoimihalli.
Koulutuksen ohjelma TÄSSÄ.
 

 

Käynnissä olevat Futsal C –valmentajakoulutukset  

HAKU KOULUTUKSEEN >> 
Huom! Haku tapahtuu Valmentajakoulutustenhallintajärjestelmän kautta ja vaatii kirjautumisen.
Kirjautumiseen tarvitaan, että hakija on rekisteröity Pelipaikka-järjestelmään valmentaja-roolilla ja Pelipaikassa oleva sähköpostiosoite on ajan tasalla. Jos rekisteröintiä ei ole, niin hakijan seuran tulisi tehdä rekisteröinti Pelipaikkaan ja siitä noin vuorokauden kuluessa tunnukset valmentajakoulutusrekisteriin toimivat ja valmentaja saa sähköpostiviestin tunnuksista.
Tarkempia ohjeita löytyy >>