UEFA GK B koulutus on suunnattu nykymuotoisen MV C:n tai Uefa C:n ja MV C:n täydennyskurssin suorittaneille valmentajille. Koulutus antaa valmiuksia toimia vanhempien ikäluokkien maalivahtien kanssa, kehittää nuoria huippupelaajia ja lisää tietotaitoa toimia isommassa roolissa valmennustiimeissä. Koulutuksessa suunnitellaan, johdetaan ja arvioidaan nuorten tai aikuisten joukkueen kokonaisvaltaista valmennusta sekä kehittymisen seurantaa. Lajivalmennuksessa paneudutaan erityisesti lähimpien pelaajien yhteistyöhön sekä maalivahtipelaamisen päätöksentekoon. Koulutus valmistaa valmentajia myös Uefa B ja Uefa GK A koulutuksiin. 

Uefa GK B on jaettu kolmeen lähijaksoon, yhteen seuranäyttöön ja yhteen mikrotyöryhmä kokonaisuuteen. Sisällössä on huomioitu nykyaikaisen maalivahdin vaatimukset, erilaiset pelilliset filosofiat, kyvykkyys valmentaa osajoukkueharjoituksia, maalivahdin fyysiset vaatimukset ja maalivahdin henkisen puolen kehittäminen. Huom! Koulutusvaatimuksiin sisältyvän valmennusharjoittelun takia jokaisen kurssille valittavan on kyettävä nimeämään seurajoukkue, jossa hän toteuttaa tutoroitavat valmennussuorituksensa. 

UEFA GK B 2020 koulutuksen aikataulu:
1. Lähijakso 13.-15.5.
2. Seuranäyttö
3. Lähijakso  11.-14.6. tai 14-17.6. tai 6.-10.7. 
4. Seurajakso 
5. lähijakso  14.-15.10.
* Päivitetty 24.3.; kurssin aikataulu saattaa muuttua koronavirustilanteen takia

Koulutuksen hinta: 1800€
Haku päättyy 31.3.2020

UEFA GK B 2020 koulutukseen haku >>
Huom! Haku tapahtuu Valmentajakoulutustenhallintajärjestelmän kautta ja vaatii kirjautumisen.
Kirjautumiseen tarvitaan, että hakija on rekisteröity Pelipaikka-järjestelmään valmentaja-roolilla ja Pelipaikassa oleva sähköpostiosoite on ajan tasalla. Jos rekisteröintiä ei ole, niin hakijan seuran tulisi tehdä rekisteröinti Pelipaikkaan ja siitä noin vuorokauden kuluessa tunnukset valmentajakoulutusrekisteriin toimivat ja valmentaja saa sähköpostiviestin tunnuksista.
Tarkempia ohjeita löytyy >>