UEFA GK B koulutus on suunnattu nykymuotoisen MV C:n tai UEFA C:n ja MV C:n täydennyskurssin suorittaneille valmentajille. Koulutus antaa valmiuksia toimia vanhempien ikäluokkien maalivahtien kanssa, kehittää nuoria huippupelaajia ja lisää tietotaitoa toimia isommassa roolissa valmennustiimeissä. Koulutuksessa suunnitellaan, johdetaan ja arvioidaan nuorten tai aikuisten joukkueen kokonaisvaltaista valmennusta sekä kehittymisen seurantaa. Lajivalmennuksessa paneudutaan erityisesti lähimpien pelaajien yhteistyöhön sekä maalivahtipelaamisen päätöksentekoon. Koulutus valmistaa valmentajia myös UEFA B ja UEFA GK A koulutuksiin. 

UEFA GK B on jaettu kolmeen lähijaksoon, yhteen seuranäyttöön ja yhteen mikrotyöryhmä kokonaisuuteen. Sisällössä on huomioitu nykyaikaisen maalivahdin vaatimukset, erilaiset pelilliset filosofiat, kyvykkyys valmentaa osajoukkueharjoituksia, maalivahdin fyysiset vaatimukset ja maalivahdin henkisen puolen kehittäminen.
Kouluttajilla on valmius suomen-, ruotsin- ja englanninkieliseen koulutukseen.
Huom! Koulutusvaatimuksiin sisältyvän valmennusharjoittelun takia jokaisen kurssille valittavan on kyettävä nimeämään seurajoukkue, jossa hän toteuttaa tutoroitavat valmennussuorituksensa. 

UEFA GK B 2021 koulutuksen haku on auki ja päättyy 31.3.2021.

Koulutukseen haku >>
Huom! Haku tapahtuu Valmentajakoulutustenhallintajärjestelmän kautta ja vaatii kirjautumisen.
Kirjautumiseen tarvitaan, että hakija on rekisteröity Pelipaikka-järjestelmään valmentaja-roolilla ja Pelipaikassa oleva sähköpostiosoite on ajan tasalla. Jos rekisteröintiä ei ole, niin hakijan seuran tulisi tehdä rekisteröinti Pelipaikkaan ja siitä noin vuorokauden kuluessa tunnukset valmentajakoulutusrekisteriin toimivat ja valmentaja saa sähköpostiviestin tunnuksista.
Tarkempia ohjeita löytyy >>

UEFA GK B 2021 aikataulut:
1. jakso: 29–30.4.21 Espoo tai Zoom (vahvistetaan, kun tiedetään koronarajoituksen tilanne)
2. jakso:  Näytöt (seurassa)
3. jakso: 5–9.6.21 Eerikkilä Huuhkajaturnaus 
4. Jakso: Mikrotyöryhmät
5. Jakso: 30.9–1.10.21 Espoo 

Koulutuksen hinta on maksimissaan 1800 €. 
Jos lähiopetusta joudutaan korvaamaan runsaasti etäopetuksella, niin hinta on edullisempi.