UEFA Futsal B -valmentajakoulutus on UEFA:n vuonna 2015 vahvistamien koulutusvaatimusten (125 h) mukainen valmentajakoulutus, jonka tavoitteena on antaa valmiuksia edustustason futsaljoukkueiden valmentamiseen ja johtamiseen sekä nuorten huippupelaajien kehittämiseen. UEFA Futsal B -valmentajakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Futsal C -valmentajakoulutuksen suorittaneille valmentajille. Koulutukseen voivat hakeutua myös valmentajauransa alkuvaiheessa olevat huippufutsalpelaajat, jotka ovat ennen koulutusta suorittaneet vähintään Futisvalmentajan startti -koulutuksen.

Koulutusvaatimuksiin sisältyvän valmennusharjoittelun takia jokaisen kurssille valittavan on kyettävä nimeämään seurajoukkue, jossa hän toteuttaa tutoroitavat valmennussuorituksensa. 

Tuleva UEFA Futsal B -valmentajakoulutus 

UEFA Futsal B -valmentajakoulutuksia järjestetään 1-2 vuoden välein. Seuraavan koulutuksen ilmoittautuminen avataan toukokuussa 2021, ja tavoitteena on koulutuksen käynnistäminen saman vuoden alkusyksyllä. Tietoa tulevasta koulutuksesta päivitetään sivuille heti, kun tuleva ajankohta on tiedossa. 

Käynnissä oleva UEFA Futsal B -valmentajakoulutus 

Vallitsevasta COVID-tilanteesta johtuen futsalkaudella 2019–2020 ei järjestetä UEFA Futsal B -koulutusta.