Mikä on UEFA B –valmentajakoulutus?

UEFA B –valmentajakoulutus on tarkoitettu UEFA C- valmentajakoulutuksen suorittaneille valmentajille. Huippupelaajataustaisille kohdistettuun UEFA B koulutukseen vuodesta 2020 alkaen hakevien valmentajien on suoritettava Futisvalmentajan starttikoulutus (FVS) ennen UEFA B koulutuksen alkua, jotta valmentaja voidaan valita UEFA B koulutukseen.

Koulutuksen rakenne ja sisältö on rakennettu kolmen lähijakson, yhden seurajakson ja niitä yhdistävien etäjaksojen kokonaisuudeksi. Sisällössä on huomioitu yksilöllisen valmennusfilosofian ja kokonaisvaltaisen valmennuksen lisäksi fyysisen harjoittelun integrointi ja henkisen valmennuksen näkökulma.

Koulutusvaatimuksiin sisältyvän valmennusharjoittelun takia jokaisen kurssille valittavan on kyettävä nimeämään seurajoukkue, jossa hän toteuttaa tutoroitavat valmennussuorituksensa. 

Tulevista UEFA B koulutuksista päivitetään tietoja alkuvuoden 2020 aikana. 

Etelä Ajankohta Hinta Ohjelma Yhteyshenkilö Haku koulutukseen
SPL kevät 2020 1300€ TÄSSÄ Mikko Eskelinen (040-5831814) HAKU 
Ilmoittautuminen päättyy 8.3.2020

Koulutuksen toteutumisen minimivaatimus on kahdeksan henkilöä ja kurssille otetaan mukaan vähintään 12 henkilöä.
Riippuen hakijoista mahdollisesti enemmänkin.
Koulutuskielenä on suomi ja kouluttajat pyrkivät mahdollisuuksiensa mukaan auttamaan myös englannin kielellä.

Länsi: 

UEFA B Länsi Turku 2020 Ilmoittautuminen päättyy 3.2.20 > > Lisäinfoa > >

Itä: 

Pohjoinen:

Käynnissä olevat UEFA B –valmentajakoulutukset 

Entisten piirien alueella on käynnissä syksyn 2019 aikana käynnistyneitä UEFA B -koulutuksia. Tämän lisäksi käynnissä on marraskuussa 2019 alkaneet Huippupelaajien UEFA B -koulutukset Eerikkilässä ja Pajulahdessa ja vuoden 2019 alussa alkanut naishuippupelaajien UEFA B -koulutus.