Turnausinfo ja ilmoittautuminen 22.8. mennessä

Aikuisten naisten Unelma Cuppi pelataan 17.9.2022 Myyrmäen jalkapallostadionilla os. Raappavuorentie 6, Vantaa. Kenttä on kansainvälisen tason tekonurmikenttä, lisäksi tarvittaessa käytössä on Myyrmäen jalkapallohalli. Stadionilla on katetut katsomotilat ja runsaasti pukuhuonetilaa osallistujille.

Kerää 6-8 hengen joukkue ja tule nauttimaan aidosta liikunnan ilosta! Turnauspäivänä pääset joukkueesi kanssa pelaamaan useita pelejä muita naisjoukkueita vastaan kannustusjoukkojen edessä. Oman joukkueen lisäksi kannattaa mukana tuoda vahva kannattajajoukko, joka sparraa joukkueenne mahtavaan suoritukseen. Luvassa on tiimihengen nostatusta, vauhdikasta menoa, makeita palkintoja ja ennen kaikkea pelaamisen iloa. Tapahtuman tärkein päämäärä on hauskanpito! Unelma Cuppi on aikuisten naisten tapahtuma, joten kaikkien pelaajien tulee olla vähintään 18-vuotiaita.

Osallistumismaksu on 230 €. Mikäli joukkue luopuu ennen ilmoittautumisajan päättymistä, palautetaan jo maksettu osallistumismaksu. Mikäli joukkue luopuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, maksuja ei palauteta. Mikäli maksua ei ole suoritettu määräaikaan mennessä, ei joukkuetta oteta mukaan turnaukseen.

Turnauksessa palkitaan päivän paras peliasu, parhaat tsemppaajat ja valitaan lehdistön unelmajoukkue. Mikäli erikoispalkinnon saanut joukkue ei ole paikalla palkintojenjaossa, otamme joukkueeseen yhteyden jälkikäteen palkintojen toimittamiseksi.

A -Cupin lohkovoittajat palkitaan mestaruuspokaalilla.
B-D-Cupin kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein, 12 kpl/joukkue. Lisäksi kunkin sarjan voittajalle mestaruuspokaali.

Joukkueen yhteyshenkilön tulee olla rekisteröitynyt Pelipaikassa joukkuetoimihenkilöksi, jotta hän pääsee käyttämään Tasoa ja hallinnoimaan joukkueen pelaajaluetteloa. Mikäli sinulla ei ole PalloIDtä, rekisteröidy Pelipaikassa ennen ilmoittautumista. Myös pelaajat rekisteröidään Pelipaikassa.
Lue lisää harrastetoimijan rekisteröitymisestä > Harrastejoukkueen yhteyshenkilön rekisteröinti Pelipaikkaan - ohje yhteyshenkilölle
Lue lisää seurattoman harrastepelaajan rekisteröitymisestä > Harrastepelaajan rekisteröinti Pelipaikkaan - ohje pelaajille
Lue lisää harrastepelaajan rekisteröinnistä seuraan > Harrastepelaajien rekisteröinti - ohje seurakäyttäjälle

Ilmoittautuminen kirjautumalla palloid:llä TASO-järjestelmään > kilpailut 

Uusien harrastejoukkueiden ilmoittautuminen

Sarjat
A -Cupissa pelaavat naiset, jotka eivät ole pelanneet jalkapalloa aikaisemmin (aiempia Unelma Cuppi-turnauksia lukuun ottamatta).
B -Cuppiin ovat tervetulleita vähäisen pelikokemuksen omaavat harrastetason naiset. 
C -Cuppiin ovat tervetulleita kaikki naiset aikaisemmasta pelitaustasta riippumatta. Tämä on joukkueellesi, jos joku pelaajista on pelannut jalkapalloa kilpatasolla. 
D -Cuppiin ovat tervetulleita riittävästi elämänkokemusta omaavat naiset, jotka eivät sovi muihin sarjoihin eivätkä halua pelata oman lapsensa ikäisiä vastaan. Ikä on vain numero. 

Arvioi joukkueesi pelaajien taso ja valitse oma sarja huolella. Sarjoja voidaan yhdistää riippuen ilmoittautumisista. 

Ilmoittautuneet ja pelitapa

A-Cupissa joukkueille järjestetään n. 5-6 ottelua. Muissa Cupeissa joukkueet jaetaan n. 6 joukkueen alkulohkoihin riippuen ilmoittautumisista. Lohkojen parhaat joukkueet jatkavat cup-systeemillä pelattaviin jatkopeleihin. 

TULOSPALVELU

Turnauksen tulospalvelu ja lohkojaot tulossa.

Turnauksen säännöt

Pelisäännöt 
- A-Cupissa pelikengiksi hyväksytään lenkkitossut tai tasapohjaiset jalkapallokengät, nappulakengät eivät ole sallittuja, 
- B-D- Cupissa nappulakengät ovat sallittuja,
- suosittelemme säärisuojien käyttöä,
- maalivahdille suositellaan hanskojen käyttöä,
- sormuksia, korvarenkaita tai muita koruja ei saa käyttää.

Pelaajat
Kaikkien pelaajien tulee olla 18 vuotta täyttäneitä. Yksittäinen pelaaja voi pelata vain yhdessä joukkueessa.
Pelaajaluettelo täytetään ennen joukkueen ensimmäistä ottelua TASO -järjestelmässä >>

Luovutukset
Joukkueiden luovutuksia/keskeytyksiä ei sallita. Mikäli joukkue luopuu alkulohkosta, mitätöidään kaikki sen ottelut. Järjestäjä voi tehdä tästä poikkeavan päätöksen.

Vakuutus
Kilpailun järjestäjä ei vakuuta pelaajia, vaan pelaajat osallistuvat omalla vastuullaan, muista varmistaa oma vakuutusturvasi.

Ensiapu
Turnauksessa on SPR:n ensiapupäivystys otteluiden aikana.

Vastalauseet
Vastalauseet on jätettävä 15 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalauseen voi tehdä samaan sarjaan samassa lohkossa osallistuva joukkue. Erotuomarin päätöksestä tai sääntötulkinnasta ei voi tehdä vastalausetta.

Jury
Jury kokoontuu tarvittaessa. Juryn päätökset ovat lopullisia.

Sijoitukset
Alkusarjan sijoitukset määräytyvät tasapisteiden sattuessa seuraavasti: a) kaikkien tasapisteisiin päätyneiden joukkueiden keskinäisten ottelujen 1) pisteet 2) maaliero 3) tehdyt maalit; b) (tämän jälkeen) tasapisteisiin päätyneiden keskinäinen ottelu tai ottelut; c) joukkueiden sarjassa tai lohkossa saavuttama 1) maaliero 2) tehdyt maalit; d) keskinäiset ottelut, e) arpa. 

Sijoitusotteluiden päättyessä tasan suoritetaan rangaistuspotkukilpailu yksi pari kerrallaan ratkaisuun asti. Kaikki pelaajat ja vaihtopelaajat voivat osallistua potkujen potkaisemiseen. Potkuihin osallistuvien pelaajien ja vaihtopelaajien on potkaistava kerran, ennen kuin kukaan voi potkaista toistamiseen.

A-Cuppi

- peliaika on 1*8 minuuttia,
- pelimuoto 1+3, pelaajamääräsuoritus 6-8, 
- pelaajia voi vaihtaa vapaasti pelin aikana, myös maalivahtia, 
- ottelut pelataan ilmatäytteisillä kentillä, joiden koko ja maalien koko vaihtelee, mutta ne ovat sisämitoiltaan noin 13 x 25 m. Maalit ovat noin 3 x 2 m,
- otteluohjelmassa ensin mainittu joukkue aloittaa pelin keskeltä kenttää. Pelin käynnistyessä pelaajien tulee olla omalla kenttäpuoliskolla.
- pallo palautetaan peliin pelinohjaajan tai muun avustajan toimesta,
- ei paitsiota.
- maalin jälkeen maalin päästänyt joukkue aloittaan pelin keskeltä kenttää,
- maalivahti on ainoa pelaaja, joka saa pelata palloa käsin maalivahdin alueella. Maalivahti saa torjuntansa jälkeen jatkaa peliä palloa potkaisemalla tai heittämällä, mutta heitto/potku ei saa ylittää kentän keskiviivaa koskematta ennen maahan tai pelaajaan,
- kaikki fyysiset kontaktit ovat kiellettyjä!
- turnauksen kaikkein tärkein sääntö on, että kaikilla pitää olla peleissä mukavaa. Mikäli pelaaja ei noudata tätä sääntöä tai muita edellä mainittuja sääntöjä, on pelinohjaajalla oikeus poistaa pelaaja kentältä. Pelinohjaaja voi lähettää pelaajan vaihtoon myös muilla perusteilla. Kaikkia pelinohjaajan antamia ohjeita tulee noudattaa.
- joukkuetta odotetaan otteluun 1 min ajan. Mikäli joukkue myöhästyy pelistään enemmän kuin minuutin, se tuomitaan häviämään ottelu 0 -2. 

B-, C- ja D- Cuppi

- peliaika on 1*16 minuuttia,
- pelimuoto 1+4, suositus 8-10,
- edestakaiset, lentävät vaihdot,
- kentän koko on noin 20*40 m, maalit 5*2 m,
- rajaheiton sijasta annetaan epäsuora rajapotku,
- kehollinen taklaaminen sekä liukutaklaaminen on kielletty,
- maalivahdin antama avaus (potku tai heitto) ei saa ylittää kentän keskiviivaa koskematta ennen maahan tai pelaajaan,
- ei paitsiota,
- muilta osin noudatetaan Suomen Palloliiton jalkapallosääntöjä.

Lisätietoja

Lisätietoja varten lähetä sähköpostia 

Turnauksen vastuullinen järjestäjä on Suomen Palloliitto.

Unelmalla on omat facebook -sivut, tykkää jos tykkäät