TYTÖT 15 SM-LOPPUTURNAUS 

C-tyttöjen (1.1.2005 tai sen jälkeen synt.) SM-lopputurnaus pelataan Tampereella siten, että lopputurnaukseen pääsee kahdeksan joukkuetta, ajankohta on 28.-29.3.2020.  

C-tyttöjen alueelliset karsinnat pelataan koordinoidusti siten, että alla olevien kiintiöiden mukainen paikkajako (perustuu C- ja B-poikien aiempien kausien menestykseen) voidaan  ratkaista alueittain mahdollisimman juohevasti. Piiriryhmän piirit karsivat piiriryhmälle osoitetuista suorista lopputurnauspaikoista pelaamalla joko alueellisen karsintasarjan tai -turnauksen.  

Kilpailun sääntöjä: - kilpailussa sallitaan kilpailumääräysten mukaiset yli-ikäisyydet - kilpailussa ei sallita kaksoisedustuksia - seurat voivat osallistua kilpailuun yhteisjoukkueina (YJ) - lopputurnauksen peliaika 2 x 10 minuuttia tehokasta peliaikaa - otteluissa on futsalsääntöjen mukaiset aikalisät - joukkue voi ilmoittaa kilpailuun enintään 20 pelaaja - ottelussaan joukkue voi käyttää 14 pelaajaa - puolivälierän, välierän tai sijoitusottelun päättyessä tasan suoritetaan rangaistuspotkukilpailu futsalsääntöjen mukaisesti voittajan löytymiseksi.  Loppu- ja pronssiottelussa ottelun päättyessä tasan pelataan 5 min. jatko-ottelu. Jos ottelu on tasan vielä jatko-ottelun jälkeen, suoritetaan rangaistuspotkukilpailu futsalsääntöjen mukaisesti voittajan löytymiseksi. - kentältäpoistosta seuraa yhden ottelun pelikielto, jollei kilpailun jury muuta määrää  

Joukkueet selviytyvät alueellisesti lopputurnaukseen seuraavan kaavion mukaan.  Lopputurnauspaikkamäärät perustuvat alueellisesti rekisteröityjen (pelipassi ja futsalrooli) futsalpalaajien määriin.   

Alue Lopputurnauspaikat  

Etelä 3  

Länsi 3  

Itä 1  

Pohjoinen 1  

Täydennysmenettely: edellisvuoden loppujärjestyksen mukaan (1-2-3-4)  

A-lohko    

Etelä 1 

Etelä 3    

Länsi 2    

Itä/Pohjoinen (nämä arvotaan) 

 

B-lohko    

Länsi 1  

Etelä 2  

Länsi 3  

Itä/Pohjoinen (nämä arvotaan) 

 

Alueen pitää ilmoittaa lopputurnausedustajansa viimeistään 10 päivää ennen lopputurnausta.  

Kummankin lohkon kaksi parasta pelaavat ristiin semifinaalit, joista voittajat pääsevät finaaliin ja hävinneet pelaavat pronssiottelun.  Alkulohkojen sijoille 3 ja 4 sijoittuneet pelaavat ensin ristiin ottelut, joista voittajat pääsevät pelaamaan sijoista 5 - 6 ja hävinneet sijoista 7 - 8.