U19 Futsal-Liigan Yli-ikäisyysanomus

Yli-ikäisten pelaajien ilmoittaminen liiton U19 Futsal-Liigaan  2018-19

Suomen Palloliiton FUTSALIN kilpailumääräykset 2018-2019
14 § Nuoren pelaajan edustusoikeusmääräykset   

7. Nuorten sarjan joukkueen kokoonpanoon voidaan kirjata yksi sellainen pelaaja, joka on syntynyt ko. sarjan ikäluokkaa edeltävän vuoden aikana. Kyseisellä pelaajalla ei ole pelioikeutta muissa nuorten sarjojen joukkueissa. Tällaisella pelaajalla on pelioikeus aikuisten sarjassa. Yli-ikäisiä pelaajia (YI-pelaaja) voidaan nimetä kaikkiin nuorten sarjoihin ja ikäluokkiin.

Joukkueen tulee ilmoittaa YI-pelaajansa nimi kilpailun järjestäjälle ennen kuin pelaaja pelaa sarjassa ensimmäisen ottelunsa, kuitenkin viimeistään 31.1. 

Tällä lomakkeella ilmoitetaan joukkueiden yli-ikäiset pelaajat Palloliiton U19 Futsal-Liigaan.

Ilmoituksen lähettäjän tulee olla seuran edustaja. Ilmoituksen lähettäjä vakuuttaa, että osapuolet ovat tutustuneet Palloliiton Futsalin kilpailumääräyksiin ja pelaajan peluuttamisessa sitoudutaan noudattamaan niitä. Yli-ikäisiä pelaajia koskevat määräykset löytyvät kilpailumääräyksien kohdasta: 4 Luku 14§ 7 momentti. Ilmoituksen lähettäjä vakuuttaa myös että päätös yli-ikäisten ilmoittamisesta on tehty harkiten mm. säännöissä mainittuja perusteita ja päätös on tehty yhteisymmärryksessä seuran edustajien, ko. joukkkueen edustajien ja pelaajan huoltajan kanssa.

Yli-ikäisen pelaajan pelioikeus ilmoitetussa sarjassa alkaa heti kun lomake on lähetetty.