Ohjeita katsojille - Suomi - Valko-Venäjä

A-maaottelu Suomi - Valko-Venäjä pelataan Ratinan Stadionilla Tampereella 9.6. klo 19.00. Liput otteluun ennakkoon Ticketmasterista >>

Saapuminen stadionille

Katsojia pyydetään saapumaan ajoissa paikalle jonojen välttämiseksi. Portit aukeavat kello 18.00. Paikalla kannattaa olla viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua. Ottelu alkaa klo 19.00.

Stadionille saapumiseen kannattaa käyttää julkista liikennettä.

Sisäänkäynti

Stadionin sisäänkäynneillä on käytössä lippujen skannaus (elektroninen tarkistus) sisäänoton sujuvuuden helpottamiseksi. Jos sinulla on mobiililippu, muistathan ladata lipun valmiiksi puhelimeesi ennen stadionille saapumista lipuntarkastuksen nopeuttamiseksi. Porteilla tehdään turvatarkastuksia.

Mitä katsomoon ei saa tuoda?

Mm. kaikki reput yms. tarkistetaan, joten suosittelemme mahdollisuuksien mukaan kantamusten jättämistä kotiin tarkastusten nopeuttamiseksi. Älä tuo mukanasi pulloja, alkoholia, teräaseita tai muita vaarallisia esineitä. Katsomoon ei voi myöskään tuoda ammattikäyttöön tarkoitettuja kameroita, vain alle 200mm objektiivit ovat sallittuja. Yleisön viihtyvyyden takaamiseksi katsomoon ei valitettavasti voi tuoda sateenvarjoja. Sateen sattuessa kannattaa siis varautua sadevarustein.

Tietoa palveluista stadionilla

Myyntipisteet
Myyntipisteet sijaitsevat A- ja C-katsomoiden takana. Suosittelemme maksamaan kortilla palvelun nopeuttamiseksi.
Ottelussa on anniskelu (olut, siideri ja lonkero). Anniskelualueisiin kuuluvat myös sektorit C1 ja C4. Näihin katsomoihin pääsee kaikkien katsomoiden lipuilla.

Haluatko välttää kioskijonot?
Yonoton-mobiilisovelluksen kautta pääset tilaamaan ruokaa ja juomaa pikatiskille. Palvelun avulla tuotteita on mahdollista tilata etukäteen niin isoille tai pienille ryhmille sekä yksittäisille henkilöille. Tilaukset tulee tehdä Yonoton-mobiilisovelluksen kautta, jonka saa ladattua App Storesta tai Google Playsta. Tilauksen voit tehdä vaikka ottelua edeltävänä päivänä. Lue lisää www.yonoton.com.

Fanituotteet
Maajoukkueen verkkokaupan fani- ja harjoittelutuotteita (kaulahuivi, tupsupipo ym.) myydään ottelutapahtumassa kolmessa myyntipisteessä. Lisäksi ottelutapahtumassa on kiertäviä fanituotemyyjiä. Myyntipisteet sijaitsevat:

  1. Stadionin ulkopuolella, Ratinan kauppakeskuksen puoleisen sisäänkäynnin edessä.
  2. A-katsomon takana stadionin sisäpuolella.
  3. B- ja C-katsomon välissä, stadionin sisäpuolella.

Maksutapana käy käteinen ja pankki- ja luottokortti. Suurissa yleisötapahtumissa yhteydet ovat joskus heikkoja, suosittelemmekin ruuhkien välttämiseksi maksutavaksi käteistä.

Tupakointi
Ratinan stadion on savuton paikka ja näin ollen tupakointi areenalla on kielletty niin katsomossa kuin katsomoiden taustatiloissa.

Käsiohjelmat
Käsiohjelmia on saatavilla myyntipisteissä. Käsiohjelmat ovat ilmaisia ja niitä on rajoitetusti.

Tervetuloa otteluun ja nähdään ratinan stadionilla!